maanantai 18. lokakuuta 2010

Halloween meikkikokeilu

Aijon tänä(kin) vuonna juhlia Halloweenia. Niin naurettavaa kun se voi ollakkin, mutta pukeutuminen on hauskaa ja omalla kohdallani tämä on perinne.

En oikeastaan vieläkään tiedä mitä aijon esittää, mutta halusin kokeilla vampyyrityylistä meikkiä tänään, huvikseni. Tämä on vielä sellainen vain vähän käyttökelpoista meikkiä korostettu, eli ei mikään ultraöveri.


Tähän sopisi kyllä oikein kivasti kulmahampaat ja piilolinssit. Tulisi kyllä ihan kiva :) Varjostukset ovat kyllä huomattavasti överimmät kasvoilla, mitä kuvista tulee ilmi. Muutenkin kuvista näyttää aika hailakalta, melkein perusmeikiltä. Todellisuus on sellainen, että en lähtisi viemään roskia edes näin. Ehkä jos tämäntyyliseen meikkiin päädyn, niin tulen kuitenkin viemään tätä vielä pidemmälle. Katsotaan..

6 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Awesome :)! Varsinkin tuo ensimmäinen kuva on ihanan pysäyttävä (katse).

Sitten vaan verta lätkimään naamalle ja kaulaan :3. Minä ajattelin tehdä ehkä jonkun kokeilumeikin, mutta minun juhliini tämä juhla ei muuten kuulu :).

Laura kirjoitti...

Panda: kiitos paljon :)

Näiden tekeminen on kyllä hauskaa, vaikkei missään näyttäytyiskään. Mun onneks aina vaihteeks porukka järkkäilee naamiaisia ja pääsee sitten ihan ihmisenkin ilmoille tällasilla :D

Sonia kirjoitti...

Huulipunan väri matchaa ihan täydellisesti tohon silmämeikkiin!

Laura kirjoitti...

Sonia: se on oikeesti mustaa luomiväriä pohjustuksen päällä ja tummanpunaista huulikiiltoa :D

Sonia kirjoitti...

No ei sen väliä millä toteuttaa, kun saa noin hyvää jälkeä!

Laura kirjoitti...

Hehe.. Kiitos Sonia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...