maanantai 11. lokakuuta 2010

Mustaa "pitsiä" kynsissä

Halusin kokeilla vähän kerrostaa konadeja ja käyttää useampaa eri kuvaa, sillä teen niin harvoin. Tänään sitten mietiskelin, että tämä kuvio näyttää mustalta pitsiltä.
Tässä käytettyjä lakkoja:
Romantique sarjan lakkoja siis. Alla vaaleampi Devotion, vinoruutukuviot tummemmalla Awakenilla ja päälle parit tummemmat kukkaset Konadin helmiäismustalla.
Käytetyt laatat:

Sitten lisään tänne yhden extrajutun. Olen ostanut tämän jo ehkä kuukausi sitten, mutta en ole keksinyt minkä postauksen kylkeen tämän tunkisin. Nimittäin pimeässä hohtava lakka punanaamiosta.
Pullo hohtaa tosi paljon, mutta kynsissä ei hohda aina vaikka miten saisi valoa. Kahtena yönä neljästä tuijottelin siis vihreitä kynsiäni. Tällä tulee vähän sellainen sumean oloinen pinta, että ihan joka lakalle ei ole eduksi. Sitten pitää vain keksiä milloin tällaistakin haluaisi käyttää.. testipäivät olin sairaana ja kotona.

7 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Oi, ompa ihanat !:)

Laura kirjoitti...

Voi kiitos ^___^

Sonia kirjoitti...

Mulla oli muuten ala-asteella joku halppislakka, joka tuoksui ja loisti pimeässä. Se ainakin toimi. Mut eihän ne koskaa kauaa loista. UV-reagoivat lakat on siistejä bilekäyttöön, mulla on täysin läpinäkyvä eikä kukaan ihmettele seuraavana päivänä kummallisen väristä lakkaa kun sen voi laittaa minkä lakan päälle tahansa. Jostain Cybershopista taisin sen joskus kai ostaa.

Sonia kirjoitti...

Ja eppää, kun ihmiset osaa konadoida. Sulla on kolme kuvioo kynsissä, mulla menee koko ilta että saan edes yhdet kuviot suoraan ja täydellisesti tarttumaan kynsiin...

Laura kirjoitti...

Sonia: ei tää vieläkään helppoa oo :D monen yhdistäminen on siitä helpompaa, ettei tarvi osua aina ihan samaan kohtaan.

Hitsi.. mulla oli joskus UV valossa hohtava kynä (kaupanpäällinen) mutta pienenä haittapuolena oli kun sitä ei koskaan oikein tiedostanut, minne sitä sohii.. Hohtaiskohan noi mun neonlakat muuten. S:n blogissa oli, että neonlakat usein reagoi UV valoon :P

Katjuska kirjoitti...

Dependin neonet hohtavat, se on todettu.

Laura kirjoitti...

Hmm..Mulla on vaan China Glazee ja L.A.Colorssia :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...