keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Luomiväriesittelyä

Noniin. Sain aikaiseksi käsitellä noita otettuja kuvia tuosta tilaamastani luomiväripaletista. Eli cosmetics4lessiltä tilattu ja hintaa 3,99£. Tätä tuotetta ei ollut enää nettisivuilla, mutta meilissä sanotaan tuotteeksi "Oumeidie 30 Shimmery - eyeshadow collection boxed".
Tässä on kylläkin 33 palettia, mikäli osaan laskea oikein. 3 riviä ja 11kpl per rivi.
 Tosiaankin tämä täytti sen hohtavan luomivärin tarpeen, mikä minulla oli.

Aloitin testailemaan noita värejä yläriviltä, mutta en sitten jaksanut ihan jokaisesta ottaa kuvaa. Eli tässä 10 ekaa väriä, vaaleanviolettiin asti:
Hohtavaa tavaraa siis. Seuraavaan halusin valkata muutaman lempparivärini paletista. Näissä tulee eri valo, joten en ihan saanut sitä samaa hohta näihin. Samalla tavalla nämäkin sävyt kuitenkin hohtavat kun se valo osuu oikeasta kulmasta.
Värit on levitetty noissa käsikuvissa ohuen meikkivoidekerroksen päälle. Hyvin siis väriä irtoo.

 Sitten violettisävyinen meikki, jossa käytetty kolmea eri violettia. Ei mikään taidonnäyte, mutta ompa joku kuva "itse tarkoituksessa" :)

(yh, miten karseen väsyneeltä näytän tossa naamakuvassa)
Sitten pientä kokoonpanoa laadusta.
Meikki pysyy suhteellisen hyvin. Laitoin näillä kevyen meikin työhaastatteluun, jonne oli 40minuutin pikakävelymatka ja tihkusadetta ilmassa. Meikki kesti myös takaisintulon 2h:n kirjastoreissun kera. Primerinä Malu Wilz.
Miinuksiakin tämänhintaisessa tuotteessa on. Perinteiseen tapaan tämä varisee aika paljon. Tähän olin varautunut. Myöskin nappien päällä on aluksi sellaista "Hämäysglitteriä", joka on ärsyttävää. En myöskään ole koskaan lämmennyt voimakkaasti hajustetuille meikeille. Etenkään luomivärien jauhemaisen halvalle parfyymille..

Sitten pieni oikaisu. Viimepostauksessa en ollut varma miten kauan toimitus kesti. Nyt tarkastin, että 13.pv tilasin ja 18.pv sain tuotteet. Tilausvahvistuksen ja ilmoituksen siitä, että paketti lähtee sain siis jo samana päivänä tilaamisesta. Eli todella, todella nopeasti! 3 arkipäivää siis. Huhhuh.. nettisivuilla lupailtiin, että 7-10 päivää.

Kokoan tähän myös koko paketin hintatiedot, ettei kenenkään tarvitse metsästää niitä eri postauksista. Vaikka esittelen vielä jotenkin nämä kaksi muutakin.
Eli:
-Tämä paletti 3,99£
- Sally Hansen salon manicure kit - Deep collection (5kpl kynsilakkoja ja yllärinä ranskistarrat) 4,99£
- Sally Hansen Lip Inflation -12kpl minihuulikiiltoja 5,99£.
Toimituskulut 8£ Eli koko paketti 22,95£, joka on euroissa aika tarkkaan 26€.

Ei siis todellakaan pahat hinnat. Enskuussa taitaa lähteä ainakin Sally Hansenin lakkoja vielä tilaukseen ;)

5 kommenttia:

shiny kirjoitti...

No ei todellakaan pahat hinnat! Kiitos kun kerrot tästä kaupasta meille:) En ollut ainaakan muistaakseni ennen kuullut kokemuksia tästä. Jään innolla odottaman Sally Hanseneiden esittelyä. Itselläni on ainakin hyviä kokemuksia merkistä.

Laura kirjoitti...

shiny: se on blogien pitämisessä hauska puoli, jos saa koukutettua ihmisiä ostamaan jotain uutta xD huono puoli, että olen itsekkin urhi..

Sally Hanseneista olen tosiaan lukenut paljon hyvää. Kynsilakoista siis.. en tiennyt, että merkillä on muitakin tuotteita :D

murmis kirjoitti...

Ui, pitääkin mennä katsomaan mitä Sally Hansen lakkoja tuolla on. Mulla on yksi Tallinnasta ostettu Xtreme wear ja olen tykännyt siitä kovasti.

Laura kirjoitti...

Sielä oli aika paljonkin noita Sally Hansenin lakkoja :) Tuotteiden vaihtuvuus on tuola sivuilla vaan aika runsasta..

Lucy kirjoitti...

Heippa! Sinulle on aurinkoa blogissani :) vaikka olitkin ajatusta nopeampana sen jo sieltä bongannutkin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...