keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Sally Hansenin lakkoja - ihanan tummia ja syksyisiä

Tänään sain aikaiseksi koota kuvat Sally Hansenin Salon Manicure Kit -pakkauksesta.  Deep collection väreiltään.

Tämäkin on siis niitä Cosmetic4lessiltä tilattuja ja euroissa tämän setin hinta on 5,71€ ja sisältää 5kpl 4,95ml pulloa, eli mavaloiden ja NC:n kokoisia noin. Yllärinä paketissa oli myös muutama arkki ranskistarroja.
 Lakkojen sävyille en löytänyt nimiä netistä, pakkauksesta tai edes pullosta, mutta tässäpä kuvia:

Tämä ruosteenvärinen kaunis lakka erottui muista lakoista heti sen selkeän shimmerisyytensä takia. Oikein kaunis sävy ja tässä vähäisessä auringonvalossa mitä nyt on ollut, lakka kimalteli kauniisti.

Aivan ihanan värinen tummempi tummanpunainen!! Tämä on nyt uusi suosikki vanhoista punaisistani. Tässä hieman vertailua:
Vas: Sally Hansen, Kesk: Essence Glamorous, Oik: Gosh Lambada.
Lambada nyt on selkeästikkin peruspunaisin ja vähän oranssiin taittava,  kun nämä kaksi muuta ovat tummempia. Sally Hansenin lakassa kiva sininen vivahde.

 Mustanpunainen (jellymäinen?) lakka oli selkeästi kokoelman dramaattisin. Suorassa spottivalossa rusehtava ja muuten lähes musta joskus pienellä punaisenvioletilla vivahteella.

 Tätä todella tummansinistä lakkaa pidin pitkään myös täysin hileettömänä ja samankaltaisena kun mustanpunainen lakka. Vasta kun aloin tällä lakkailemaan, huomasinkin lakan sisältävän microglitteriä! Tosiaankin hyvällätavalla yllättänyt juttu.

Päälyslakkaa en ole vielä käyttänyt mihinkään, ja siitä tuskin tätyy erikseen kuvaakaan ottaa :)

Yhteenvetona tästä boksista voin sanoa, että tykkäsin todella paljon! Jokainen lakka oli tosi löysä, helposti levittyvä ja nopeasti kuivuva. Jokaista lakkaa laitoin 3 kerrosta, jolloin tuli paras lopputulos, ja paketissakin sanotaan, että lisää 2-3 kerrosta. Lakoista tuli myös todella kiiltävä pinta, joka ei erikseen vaatinut päälyslakkaa.
Lakkojen pysyvyyskin on hyvä, sillä pidin kaikkia muita paitsi sinistä 3-4 päivää ilman suurempia kulumisia.
Suosittelen kaikille :)

Seuraavaksi ajattelin kokeilla Sally Hansenilta muutakin kun näitä Salon lakkoja, vaikka ehkä tilaankin sen toisenkin boksin.. tai ostan pari irrallista :)

4 kommenttia:

shiny kirjoitti...

No eipä ollut kallista. Todellakin ihana tuo tummanpunainen lakka. Ruosteen värinenkin houkuttelee :)

Laura kirjoitti...

Ei tosiaankaan :) loistolaatu ja oon muutenkin lööv tähän tummemmanpuhuvaan kokoelmaan!

SuperHotFemale kirjoitti...

Voi kuinka kauniita lakkoja, sininen on mun suosikki! Pitäisköhän itsekin sortua..? :P

Laura kirjoitti...

SHF: hehee.. sorru pois >:) sielä oli muuten toisenlainenkin setti näitä. Mietin jos ostas senkin, mutta punanen ja kirkas näyttäs samalta.. jos tilais lisää näitä Salon -lakkoja irtonaisina sit :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...