perjantai 10. kesäkuuta 2016

Viva La Diva Nudies - Touch of Plum swatch

Tykkään Viva La Divan meikeistä ja heidän paleteistaan. Itselläni on Nudie sarjan kaksi palettia ja kummatkin on helppo ottaa vaikka ainoaksi meikkipaletiksi reissuun, jos tarvitsee. Sitä ei kuitenkaan käy kieltäminen, etteivätkö nämä olisi Naked-kopioita, varsinkin nudie I ja II (musta ja vaaleanpeige rasia).

Nudie paletissa on 12 sävyä, joista 5 mattasävyjä. Monista muista halvemmista luomiväreistä poiketen, tässä mattasävyt ovat pehmeitä eivätkä varise ja heikompilaatuisimmat ovat shimmerisiä.

Vasemmalta:
-Darling. Matta valkoinen. Kulmaluulle erittäin hyvä ja kaipaan usein paletteihin nimenomaan mattavaaleaa, enkä shimmeristä.
-Love. Vaaleanpunainen matta. Kaunis "maitomainen" sävy, mutta itselleni hieman turha. On niin vaalea että voisin käyttää sitä valkoisena ihan hyvin sillä vaaleasta punaisesta ei se punainen juuri erotu. Ehkä vaaleammalla iholla voisi olla eri.
-Delight. Vaaleanpunainen shimmersävy. Hieman variseva, mutta kaunis sävy esimerkiksi luomen sisänurkkaan.
-Just. Vaaleampi keskiruskea matta. Lämmin sävy ja taittaa luomilla hieman taupeen (kuten rasian kaikki ruskeat matat). Näillä ruskeilla on helppo kerrostaa "intensiivisempi" meikki.
-Oh Dear. Keskiruskea matta. Taittaa Justia hieman enemmän viileään ja on inasen tummempi. Levittyy pehmeästi.
-Wanting. Violetti shimmer. Tämän pohjasävy on viileän harmahtava violetti ja seassa kultaan/keltaiseen taittavaa shimmeriä. Levittyy helposti.
-Tease. Kuparinen shimmer. Paletin hieman villi kortti, sillä lämpimänä kuparisena ei ihan istu muuhun sävymaailmaan. Ylläolevista kuvista ei ihan tule ilmi, mutta ruskeat eivät ole ihan noin lämpimiä vaan hieman taupen sävyisiä ainakin omille luomilleni laitettuna.
-Lucky. Vaalea shimmer. Kermansävyinen monikäyttöinen shimmersävy.
-Ops!. Vaaleanvioletti shimmer. Paletin huonopigmenttisin sävy. Kaunis, mutta ei peitä tarpeeksi hyvin että sitä voisi käyttää luomella yksinään. Sävy on lähes sama kun Wanting, mutta vaaleampi.
-Plum. Luumu shimmer. Luumun sävyinen tumma väri jonka seassa on vaaleanpunaista shimmeriä. Itselläni hieman vähällä käytöllä, mutta voi johtua siitä että minulla on melkein 2 vastaavaa sävyä Inglotilta ja saatan olla hieman kyllästynyt tähän.
-Deco: tummanruskea matta. Ruskeista kaikkein neutraalein ja tummin. Hyvä varjostukseen.
-Envy. Violettiruskea duochrome. Tämä on kaunis ja pehmeä sävy. Lähes samanlainen löytyy Wet and Wildin Comfort Zone paletilta. Tulee käytettyä harvoin, koska en osaa yhdistää tätä oikein mihinkään, mutta kun käytän, niin käytän yleensä lähes yksinään koko luomella että sen kauneus tulisi esiin.
Lopuksi extrakuva noista mattaruskeista, joiden sävy tuntuu vaihtelevan aika rankasti aina valon mukaan. Keinovalossa enemmän ruskeita ja nyt kesällä luonnonvalossa taupeja.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...