sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Jee :D 100. blogikirjoitus

Lähdin tänään etsimään kaupasta sopivaa punaista sävyä. Siinä pitäisi olla jotain kimallusta, eikä se seisi vivahtaa kirsikkaan tai olla liian vaalea. Näköjään liian vaikea missio, eli menee nettitilailun puoleen. Läysin ColorClubilta ihan täydellisen punaisen ja tilaan sen.
Ei reissu mennyt kuitenkaan ihan hukkaan! Lahjakorttirahoilla ostettujen jättikokoisten pehmoisten pyyhkeiden lisäksi päätin vihdoinkin ostaa elämäni ensimmäisen Lorealin lakan! Hiphei. Eli Resist & Shine Titaniumin talvisarjasta ihanainen BlackRed. (purkissa ei ollut missään sävyn nimeä! kamalaa, netissä kuitenkin oli).


Kynsissäkin näyttää aivan ihanalta. Itseasiassa niin ihanalta, että painin suuren ongelman kanssa. Minkä yhden tämänsarjan lakan vielä ostan. Turkoosi on ihku, liila on ihku ja violettikin on.. apua.. jos en osaa päättää, niin omistan kohta ne kaikki!


Sitten pienoiseen ongelmaan ja sen ratkaisuun. Minulta on nyt ihan loppu rakas The Body Shopin hamppukäsirasva. En ole käyttänyt mitään muuta viiteen vuoteen, joten uuden ostaminen oli vaikeaa. Päätin siis valita jotain edullisempaa. (tuubissa näkyvän viimeisen rasvaköntin kaavin kuvanoton jälkeen)


Muistin sitten erään rasvan, jota äitini käytti aina kun olin pienempi. Kysyin sen nimeä ja päätin ostaa sen! Tiesin ainakin, että se on ihanaa. Eli Lemon Juice & Glycerine! Nam. Tämä on siis sellaista melkein pelkkää kirkasta sitruuna klyseriinimömmöä :D Maistuu muuten makealta myös.
Jotkut eivät pidä sen jättämästä tahmaisuudesta, mutta jollain sairaalla tavalla minä pidän. Ihanan tuoksun lisäksi tämä on todella hyvää kamaa. Itselläni poistaa heti kaikki kovettumat ja varsinkin hyvä jättää yöksi käsiin (tai jalkoihin). Hintakin on tällä rasvalla edullinen, omani ostin Anttilasta ja maksoi jotain päälle 2€.


Tässä hieman purkin takaa, jos joku haluaa ja osaa sisällystä katsoa.


Tästä rasvasta on myös sellainen pumppupullossa myytävä huonompi versio, joka on enemmänkin varsinaista rasvaa, sellaista vaaleaa. Omasta mielestäni siis ei ole yhtä hyvää.

Kaipaisin silti edelleen vinkkejä ihanaisista käsirasvoista! Mielellään alle 10€ hintaisia.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä se saman sarjan pumppupullossa oleva rasva on todella hyvää. Kosteuttaa tosi hyvin (tosin mulla ei koskaan ihan hirveen kuivat kädet oo ollukkaan) ja imeytyy tosi nopeasti, mistä paljon plussaa :)

Laura kirjoitti...

No on se sellasta perushyvää, mutta mua kun kiehtoo toi tahmea glyseriini möhnä.. se jotenkin on ton rasvan jutu :) Oon varmaan sitten yks harvoista joka tosta tykkää..

Tanja kirjoitti...

Oi, ihanan väristä toi lorealin kynsilakka :D

Laura kirjoitti...

Hih, joo onhan se :) näyttää vaan jossakin hämärämmässä valossa pelkältä mustalta..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...