maanantai 14. joulukuuta 2009

Pohjustusongelma

Ostin jonkinaikaa sitten Lumenen pohjustusmömmön. En vain oikein ole tyytyväinen sen tehoon. Kädelle testattuna, se kyllä näyttää hyvältä, mutta tehot eivät siirry luomiin. Olen kokeillut puuteroida ensin luomiani, koska saattavat olla liian rasvaiset.

Päätin siis kokeilla sinistä meikkiä molemmilla tekniikoilla. Alle toiseen pohjustusmömmöä ja toiseen historiallista Lumenen meikkikynää. Eikai meikkikynät kai niin pahoja ole vanhoina? Kun niistä terottelee kuitenkin sitä päätä pois.. hope so..

Käytin siis ylläolevia sinisiä. En tuota hopean harmaata lainkaan.

Kuva samoista väreistä pohjustettuna ja ilman mitään pohjustusta. Ero on siis ihan selkeä.

Tässä kuvassa on vasemmalla meikkikynäpohjustus ja oikealla pohjustusmömmö. Okei tietenkin kyseessä on nyt kokonaan eri tuotteet, mutta luomissa tuo EyePrimeri ei korosta lainkaan värejä. Se kyllä pitää jotenkin värit paikoillaan, mutta ei sitäkään kauaa. Ihan eri luokkaa kun kädenselkään testattuna. Itseasiassa vanha kikkani, peitepuikko on tehokkaampi ja aijon tässä nyt miettiä, mitä tuolla primerillä tekisi. Tietenkin häivytys on meikkikynien päällä hoidettava enemmän voidemaisten luomivärien lailla.

5 kommenttia:

Sagu kirjoitti...

Mulla oli vähän ongelmaa paljon hehkutetun UDPP:n kanssa. Värit kyllä olivat vahvemmat kuin ilman pohjustusta, mutta luomiväri levittyi huonosti, ja lisäksi katosi häivytettäessä kokonaan ja ajautui herkästi luomivakoon päivän aikana. Sitten luomet ja silmänalusetkin alkoivat vielä kuivua, joten lopetin käytön kokonaan. Sittemmin olen siirtynyt muihin pohjustajiin, jotka olen kokenut paljon paremmiksi :)

Laura kirjoitti...

Mulla on kans toi luomivakoon kerääntyminen yks ongelma.. mut kuivista luomista en kärsi, vaan päinvastoin aika rasvasista :/
En sitten kyllä varmaan tilaa sitä UDPP:tä vaikka mietin.. noi kynät on niin paljon halvempia ja hyviä. Saa helmiäistä ja mattaa :)

Sagu kirjoitti...

Kynät on kyllä hyviä nekin :) Mulla on yksi NYXin jumbokynä, Cottage Cheese (kimaltava valkoinen) ja sillä saa kivasti boostia väreihin.

Laura kirjoitti...

Totta! Tietty se tahmasuus vähän vaikeuttaa, ainakin tällasella kokemattomammalla sitä häivytystä..

35 kiloa kosmetiikkaa kirjoitti...

Hei tääkin on löytänyt tuommoisen samanmoisen meikkikynän, mikä on todella hyvä pohjustukseen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...