sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Vihdoinkin kunnon postaus

Nyt sain vasta kytkettyä oman koneeni käyttökuntoon :D Perjantaina sain puhelinjatkojohdon ja tietenkään silloin ei ollut aikaa.

Ensimmäisenä on pakko näyttää ihan yli-ihku wowi mounttispurkki! Kaupassa etsin lantrinkiä pienelle vodkatilkalle ja Citymarketeissa oli jenkkilimuja myynnissä. Tämä wowi oli sellaista Spiderman ja Rakettilimun makuista (jos joku muistaa). Olin niiden suuri fani, mutta limut vedettiin myynnistä sinisen väriaineen vaarallisuuden takia. Nyt tämä oli mielestäni vielä sinisempää kuin ne! No.. tuskin yhteen tölkkiin kuolee.


Sitten vahingossa kävelin eräs ilta Kicksiin ja vahingossa näin tämän upean China Glazen Purple Panicin. Tämä oli niin ihanan tyrmäävä väri, jota olin jo ennenkin hipelöinyt tyhjätaskuna. Kuvaa kynsissä ei ole, vaikka lakkasin tällä 2 kertaa viimeviikolla putkeen. Kamera väänsi sävyn aina vaaleanpunaiseksi?! Tämäkin alempi kuva on photoshopattu realistisemmaksi.


Edellispäivänä kävin tuhlaamassa hieman veronpalautuksiakin ja tahdoin mennä katsomaan Seppälään Sinful Colorssin värejä. En kuitenkaan ostanut kun yhden (oikealla). Sävy "Serena & Chloe" ja toinen Wild´n Grazyn Deep Sleep.


Tässä alla ihanan oranssista Serena & Chloe -lakkaa. Ihana väri. Mukava lämpimän kimalteleva oranssi. Tämäntapaista en olekkaan omistanut koskaan.

Sitten päätin yhdistää nämä 2 lakkaa:

Tloksena nätti, mutta varmaan ilmakuplaisin ja sotkuisin lakkani ikinä. Siksi siis noin pieni ja epätarkka kuva. Alla siis 3 kerrosta Natural Coden Go Grazya ja päällä yksi kerros Deep Sleeppiä.

Tässä siis hieman kuvasia keskeltä ähkyisiä Itsenäisyyspäivän fiiliksiä.

Tänään tosiaan lähdimme suht spontaanisti Hookkiin syömään (piti mennä vasta viikon päästä) ja sain namiruokaa. Grill ripsejä ja vingssejä, kera ristikkopottujen ja homejuustodipin. Äsken myös mussutin hieman ihanaa Bem & Jerrysin Bohemian Rasperryä (saatavilla vain Makuuneista). Eikä ollut yhtään niin ällön makeaa, vaan ihana kermainen vadelmavivahde! Seassa suklaakakkutaikinaa. Nams.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...