perjantai 25. joulukuuta 2009

Lallallaa..joulupäivää kaikille

Jouluaattona en jaksanut ottaa yhtäkään kuvaa mistään :D Niimpä nyt mennäänkin Joulupäivän fiiliksillä. Eli P ja minä ollaan oltu mun äiten luona ja pelailtu paaaljon Wiitä ja syötykkin ihan kohtuullisen paljon (niinkun pitääkin) ;)

Kynteni oli laitettu yksinkertaisesti. Alla äipältä lainattua 2x Coloraman Red berries (?) ja päällä Sinflul Colorssin oranssinen Serena & Chloe, joka taittoi mukavasti kirsikkaista sävyä lämpimämmäksi ja antoi kivaa kimallusta!

Photobucket

Tykkäsin kyllä ihan hurrjana tuloksesta!
Sitten muihin höpötyksiin..

"Jännä" yllätys oli, että äippä oli ostanut uudet koristeet kuuseen. Kesti hetki sekin tajuta, että kuusi on nyt punakulta, kun ennen se on ollut tummansinihopea :D
Hyvä kuitenkin, että täälä oltiin koristeltu Joulu, sillä jätin näköjään oman asuntoni koristelut laittamatta. Kuuseenkin ostin paketin uusia koristeita, mutta itse kuusta en laittanut.

Photobucket

Tylsyyksissäni otin perinteisiä koristekuvasia:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tietty myöskin ollaan oltu hyyyyvin paljon kynttilänvalossa. Ihanaa kun täälä on ollut pelkät tunnelmavalaistukset, kun kotona en jaksa niitäkään kamalasti säätää XD

Photobucket

Tässä taidan mennä eilisen jälkeen uusintakierrokselle rääppimään juustopöytää ja ehkä maistelemaan punkkua niiden kanssa ;)

Hyvät joulunajan jatkot!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana punaisen sävy noissa kynsissä <3__<3

Laura kirjoitti...

Kiitos, tämä on! Sävy vaihtuu aika paljon myöskin valaistuksen mukaan.. Jos löytäis vastaavaa ihan suoraan purkista jostain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...