keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Ostoksia

Eilen ostin siis äitelle 3 Dependin kynsilakkaa (alunperin 2, mut annan kolmannenkin kun se on niin kiva) joista sitten yksi oli pudonnut matkalla, kun olin nakannut lakat vaan sokoksen pussiin, jossa olikin sitten reikä. Ihme ettei enempää kamaa ollut tippunut koska se ei ollut mikään pelkkä minilakanmentävä..
Tänään sitten halusin lähteä ostamaan uutta, koska se tippunut lakka oli se mistä äite tykkäisi eniten.
Sävyt ovat siis: 42 (sininen), 54 (violetti) ja 71 (mustanharmaa).
Sitten näistä kahdesta kuvasta näkeekin sitten hienosti sen, kuinka kamera vääristää. Alempaa kuvaa on hieman photoshopattu realistisemmaksi.

Tilasin myöskin viikko takaperin LUSHilta kaverille ja äitelle pientä kivaa. Vasemman puoleinen on menossa kaverille ja sisältää suihkukuorintapommit sekä saippuapalan ja oikeanpuoleinen on menossa äitelle ja on siis saippuapala.
(ostettiin äipälle myöskin yllärisynttärilahja, mutta en kerro siitä tässä, koska se on siis ihan totaalinen ylläri! jos se sattuukin näkeen nää. Vaikken kyllä usko, että se eksyis tänne ennen 26:tta päivää )


Ostin tosiaan 2 pulloa noita Depend 54:sia, toisen itselleni kun oli niin ihana. Aijon myös myöhemmin ostaa 71:sen, koska sekin on niin ihana :) No miksei samalla koko hyllyä...
Nojoo, tänään halusin leikkiä siis omalla putelillani ja lakkasin sillä 3 kerrosta ja päälle konadkuviokukkanen. On muuten erihyvää bilekynsilakkaa! Voi olla, että lakkaan tällä uudeksivuodeksi.

Sitten hieman shoppailin itsellenikin. Etsin jo pitkään kivaa hiuspantaa joka olisi musta. Onneksi löysin tämän Glitteristä. Niin ja nuo vaaleat eivät ole hilsettä, vaan panta on sellaista..jännää kiiltomatskua.

EuropeHouse tarjosi (siis "tarjosi") minulle puolestaan unelmien kaulakorun, jota olen jo etsinyt ainakin yli 2 vuotta!! En muista milloin olisin sieltä mitään löytänyt mutta..

..löysinkin 2 ihanaa asiaa! Toinen on tämä Hello Kitty laukku. Tämä tulee sellaiseksi arki-koululaukuksi, koska en omista yhtään keskikokoista laukkua. Nykyinen koulu ja arkilaukkuni alkaa myös nurkista hajota, senlisäksi että on aikas iso.


Söpö yksityiskohta laukusta <3

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...