tiistai 5. tammikuuta 2010

Huulikiilto, jota en hukkaa

Minulla on ihan äärettömän kummallinen tapa hukata laukuistani kaikki huulimeikit. Laskin, että viimevuonna hukkasin 8 kpl ihan jonnekkin ilmaan. Vieläpä kadonneet ovat aina niitä suosikkiyksilöitä, joita en ole ehtinyt käyttämään kun pari kertaa! Enkä tajua kun aina viimeisimmät muistoni niistä ovat olleet käytön jälkeen samalla kävellessä jonnekkin ja lopuksi olen laittanut punan/kiillon laukkuun. Ihan niinkuin jossain pihalla olisi jotain laskutasoja, jonne pieni dementikko voisi asettaa omaisuuttaan?

No tänään kuitenkin löysin niin kivan kiillon, etten sitä halua hukata. Tästä voi jo sanoa, että on niin mua. Paljon kimaltelua ja söpö väri.


Ostin tänään IsaDoran huulikiiltoisen, Kicksistä hintaan 9€. Alkuperäinen hinta 18€. Mietin tässä, että pitäisikö mennä hakemaan vielä alen aikaan sellainen nudempi kimallus, meinaan tämä peittää tosi hyvin! Ahh, odotan huultenrajauskynärahtiani rapakon toiselta puolelta :)

Varmaan hyvin kaunis jonkun punan päällä! Ihana lerppiskin kuvassa vielä, siis niinkun lerppahuuli. Aloin tämän ostettuani muistelemaan, miksi en ihan ylisuperkimmeltäviä tuotteita ole käyttänyt. Ne saavat alahuuleni jumbomaiseksi.. suhteessa muuhun. Muutenkin kamalan mallinen alahuuli!


Huomaatteko muuten, että koitan saada blogiini eloa pienillä muokkauksilla? Kun lähestulkoon mikään teksti täälä ei ole mitään hirveen mielekästä tai varsinkaan opettavasita, niin itselleni tärkeää on ainakin herkullinen kuvitus ja kuvat! Miksi sitten oma blogini on niin harmaa, häh?

Taas aiheeseen. Laitoin kiiltoa myöskin iholle, jotta näkee paremmin kuinka punainen se on. Ah ja oikein söötin sydämenmallinenkin vielä

Koitin kaupungilta myöskin etsiä tiettyä vihreän sävyä omaavaa asustetta. Onneksi löysin! Tämä oli JC:stä. Olin jos siis niin epätoivoinen Bijou Brigittet ja Glitterit kouluttuani.

Hiuskriisikin sai hieman helpotusta kun ajattelin ostaa XZ:n tyrnishampoon lopputalveksi. Muutenkin ainakin suklaa-vanilija-shampoosta oli todella hyvät kokemukset. Olisin kait ostanut saman jälleen, mutta niitä ei ollut.
Niin tosiaan Koskikeskuksen VapaaValinnassa on muuttomyynti kai ihan kaikki kamat alessa. Väh -10%, mutta useat paljon enemmänkin.

Löysin ja ostin myös söpöt perusmustat nappikorvikset kahdella eurolla, mutta ne vain katosivat :( Olivat -50%. Että iso HÖH! Ne olivat 100%:sesti täydelliset arkikäyttöön. Laitoin ne laikkuun kassalla ja kotiin palatessani olivat hävinneet. Bussikortti ja avaimetkaan eivät olleet samassa taskussa. En tunne varmaan ketää, jonka käsilaukut (ja yleensäkkin asunto) syövät yhtä paljon tavaraa!!

Myrtsi Laura kiittää taas.. *mutinaa*

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...