sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Minä olen Laura ja tykkään ilmeilyistä, kirppiksistä ja pilkuista.

Olen hieman pahoillani kun alan jälleen toistamaan itseäni.. ideat lopussa, minkäs teet. Kuitenkin. Tässäkin postauksessa näette vihreän meikin. Ihan vain siksi, että eilen lähtiessäni viihteelle tuntui siltä.

Eilen oli siis ihan mukava päivä. Sellainen kiireetön ja ihana. Päivästä käytiin poikakaverin kanssa kiertelemässä pari kirppistä, syömässä pizzaa ja juomassa kahvia.  Illemmalla menimme lähellä olevaan irkkububiin kuuntelemaan reggaeta ja maistelemaan tummaa olutta. Jep, irkkububissa oli reggaekellari-ilta :DTässä on yksi kirpparilöydöistäni. 3€:n hame. Ensin olin lyhentämässä sitä, mutta sovittaessani tajusin, että haluan pitää sen mekkona. Se on niin söpö.
Hei! ja tämä oli varmaan blogin ensimmäinen kokovartalokuva minusta.Aabeeceedee..kissa kävelee.. yhdeksänsentin koroilla taivaaseen :D Tällä kuvalla ei ole muuta funktiota, kun hehkuttaa kenkiä, joilla en kylläkään lähtenyt 20celciuksen viimaan.

..ja tältä näytti naama. Meni hieman hermot, kun en saanut kunnollisia kuvia! Siispä lapsellisesti ilmeilin. 
 

Että näin tämä vkl. Huomenna voisinkin laittaa tänne loput kirpparilöydöt. Eipä niitä ollut kyllä kun tuo hame ja 2 kaulahuivia..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...