perjantai 15. tammikuuta 2010

Maybelline ripsarit


Oma ihana Maybelline Colossalini pikkuhiljaa vetelee viimeisiään, siispä piti ostaa uusi. Ihan kiva ylläri oli, että Sokoksella sai 2kpl Maybelline ripsareita hintaan 15€! Noniin, nytpä minä saisin edullisesti myös sen vedenkestävän, mitä en ole muka raaskinut ostaa.


No valitsin siis The Colossal Volum Express - 100% Black (enkä tänäkään päivänä käsitä, miten tämä muka eroaa ihan vain tavallisesta mustasta) ja sitten vedenkestäväksi halusin kokeilla jotain uutta, Define A Lash. Voi siis hieman pistää elämän risaiseksi kun sitä ei kuitenkaan tarvitse niin usein. Aikaisempi kokemus kumisesta harjasta oli ihan Ok ja taisi olla Lumenen Blueberry Curl mascara.

Kuitenkaan en oikein pitänyt tästä kokelaasta.


En meinannut saada tällä ensikään väriä ollenkaan kun harja oli niin kauhean taipuisa! Siis ihan todellajärkyttävänkummallisen taipuisa. Ihan lerppa. Miten sellaisella muka voi levittää mitään?! Jäljestäkin tuli sen mukainen. Sain hämisripset. Kyllä minä tällä tietenkin tämän lopputalven pärjään ja saan varmaan parempaakin jälkeä..


Vanha kunnon Colossal ei taaskaan pettänyt. Alan jatkossa ostella kyllä vain näitä tai sitten kokeilen muita pulleaharjaisia maskaroita :)

Lopuksi vielä kuvia siitä, kun leikin hieman uudella NYXin purpuratriolla.


Luomilla käytetty kaikkia kolmea sävyä.

5 kommenttia:

Richie kirjoitti...

Tuli itekin ostettua kaks tollasta Colossal-ripsaria, toine on se 100% black ja toine glam black. Ja eron kyl huomaa kun vertaa niitä vierekkäin, 100% on paljon mustempaa.

Psst sama tarjous oli Citymarketissa, mutta senkin hintaa oli alennettu 13,50:een 8')

Tanja kirjoitti...

Mulla on myös molemmat noista ripsareista olleet käytössä, ja colossal ei petä koskaan :--) Define-A-Lash oli taas muuten hyvä, mutta kuivui ihan hullun nopeasti, jonka jälkeen putkilosta tuli pelkkiä kokkareita.. Tai sitten kohdalleni oli osunut vaan joku virhekappale.

Jos "pulleaharjaisista" ripsareista tykkäät, niin kannattaa kokeilla MaxFactorin False Lash Effectiä, se on ainakin oma suosikkini :-)

Laura kirjoitti...

Richie: joo näin mainoksen telkkarissa sitten myöhemmin, että oli tuo tarjois vähän muuallakin :P

Tanja: Joo ehdottomasti kokeilen tuota MaxFactoria :) olisin ostanut sen jo viimeksi, muttakun tuli tuo tarjous.. no ripsarit on kuluvaa kamaa. Mutta mulle toi Define A lashin harja on ihan kamalankamala.. en saa sillä mitään ripsiini :( ihankun jollain kumiläpyskällä sohisi

LiisK kirjoitti...

I agree - the applicator on Define-a-lash sucks some major butt.

Laura kirjoitti...

LiisK: Indeed ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...