maanantai 4. tammikuuta 2010

Lakkaisia

Tänään kävin ostelemassa hieman perustarpeita aletsekkailun lisäksi ja eksyin lakkapuolelle. Tässä postauksessa näytän kuitenkin vain uutukaiset lakkani.. Nämä ovat sitten hyyyvin epälauramaisia! No, kuitenkin. Tiesin Models Own -lakat (ja meikit) jotain teitä pitkin, nähnyt kuvia netissä jne, mutta nyt Lucyn blogissa näin, että niitä on tullut Suomeenkin! Vieläpä Seppälään, joka suht lähiaikoina kartutti lakkavalikoimaansa Sinful Colorssin lakoilla.
Näissä Models Own -lakoissa kuitenkin kiehtoo se ihana simppeliys, en meinaan omista montaakaan ihan pelkkää (creme?) lakkaa.

Tänään tosiaan kävi ihan hassu säkä. Eilen siis katselin jo kahdesta Seppälästä, enkä näitä nähnyt ja mietiskelin, että tulossa on kovempikin viive. Ehdin jo inistä hieman, kunnes.....kävin Tampereen Hämeenkadun Seppälässä, jossa juuri kasattiin Models Own -pistettä! Hinnoiteltiin tuotteita jne. Touhussa kuitenkin näytti menevän hieman aikaa joten ostin vyöni ja lähdin kiertelemään muualle ja palaisin. Tulin muuten myös tulokseen, etten enää koskaan osta (ainakaan) Seppälän kosmetiikkatuotteita muualta kun Hämeenkadun pisteestä. Yleensä kun olen käynyt Koskikeskuksessa, joka on muutenkin täynnä jne. on kosmetiikka lääpitty ihan kamalanällön piloille! Siinäkun pyörii aina teinilauma poikkeuksetta ympärillä ja lääppii testerit ihan rapakuntoon. Hämeenkadulla oli muutenkin ihan extrasiisti, rauhallinen kauppa ja meikit täsmällisessä ojennuksessa! Myöskin valikoima laaja.

Seppälästä sitten tallustelin H&M:n etsimään pitkää tunikamaista kaapumekkoa ja tsekkailemaan lakkoja. Onneksi sitten löysinkin ihanan värisen Latte 2 Go:n. Myöskin tosi yksinkertainen eikä mitään glitterhärpäkkeitä! ostoslistallani on ollutkin pitkään juuri tuon värinen lakka sekä joku H&M:n lakka, sillä en ole koskaan yhtään omistanut ja laatu on minua askarruttanut. Mikäs siihen pars ratkaisu ristiriitaisten mielipiteiden välillä, kun mennä ja ostaa oma sellainen.Hooämmästä palasin tsekkailemaan Seppälään, josko saisin livahdettua sille tietylle hyllylle ja nappaamaan jonkun lakan. Onnistuinhan minä.
Onnistuneiden, tarpeellisten, hillittyjen ja kivojen ostosten kanssa olikin mukava tsippailla kotiin ja testailla näitä epälauramaisuuksia kynsiini. Aluksi piti jättää lakat yksivärisiksi, mutta jotenkin tuntui siltä, että ruusukuvio sopisi mukavasti niihin.


Tältä lopputulos näyttää! Latte 2 Go:ta laitan sitten kaikkiin kynsiin ensi perjantaiksi :)

6 kommenttia:

S kirjoitti...

Ite asuin koko lapsuuden Tampereella ja edelleenkin siellä tulee käytyä tasaiseen tahtiin ja olen kyllä yhtämieltä kanssasi tuosta Koskikeskuksen Seppälästä. Itse suosittelen ainakin Tullintorin Seppälää lämpimästi kun olin viime syksyn siinä ihan vieressä töissä ja tuli useammin kuin kerran kiikutettua sieltä jotain kotiin, hups :D Pitääkin itsekin käydä tähtäilemässä tuossa hämeenkadun seppälässä ainakin kun tällä viikolla suunta olisi taas Tamperetta kohti :D

Laura kirjoitti...

Tullintorilla on myös ihan siisti, jotenkaan vain ei sielä suunnalla tule oltua :/ Todellakin nyt se Hämeenkadun piste on uusi suosikkini :D miten olenkaan jättänyt sen omaan varjoonsa.. Eikä sielä haise rasva, niinkun koskarissa kun se kamala RAX on vieressä!

Lucy kirjoitti...

Jee! Onneksi löytyi!
Toi harmaa on myös mun suosikki. Se on niin hämmentävän sävyinen.

Laura kirjoitti...

Joo! En käsitä.. mitäänsanomaton ja tylsä, mutta samalla jotenkin vaan niin ihana ja erilainen!

Celia kirjoitti...

Ihana lakkaus pyhässä yksinkertaisuudessaan! :) Nyt kun katselin monet manikyyrit jotka olet tuolla Models Ownin harmaalla tehnyt niin mietin että miksen ole korkannut omaani, jonka olen kuitenkin omistanut jo kohta vuoden verran? Taitaapi päätyä seuraavana kynsiini. :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos Celia, ja eikun korkkaamaan vaan! ;) Vähän näistä ehkä tulee kuplia kynnen pintaan, mutta muuten hyviä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...