lauantai 2. tammikuuta 2010

Vuosi 2010 vastaanotettu

Jeejee, hengissä selvittiin kaikesta..raketeista (joita en ampunut), ylensyönnistä, liiasta nauramisesta ja tunnin automatkasta (x2) autolla, jossa ei toiminut lämmitys.

Ensin kuitenkin asiallisempiin juttuihin, eli kynsiin. Päätin laittaa vähän kimallusta uuteenvuoteen, joten kynsissäni on siis seuraavaa: Alla GOSH -Milkyway x2, vinoraita GOSH -Holographic, kärjissä Dependin sävy 54.
Ihan söpöt niistä tavallaan tuli :)


Sitten ihana pelastus tuli tiistaina. Talvitakkini sisältävä paketti tuli Ellokselta! Sen siis pitikin tulla tiistaina, muttakun en koskaan ihan luota noihin toimituksiin päivän päälle. Tässä siis laaduton kuva kivasta, lämpimästä takistani :) Alkuperäinen hinta oli jotakin 140€, mutta sain siitä -40% alennusta, joten lopullinen hinta jäi melkein tasan 80€:n kieppeille.


Tykkään tosi paljon tuosta helmasta! Senhän takia takin tilasinkin, nimittäin halusin mustan takin, mutta olen kyllästynyt perus villakangastakkimalliin. En sellaista ole omistanut, mutta niitä näkee liikaa.

Sitten löysin ONNEKSi juuri sellaiset kengätkin, mitä etsin. Olin asettanut metsästysretkelleni seuraavat vaatimukset: musta väri, pitkähkö varsi, kiilakorko/ei korkoa ollenkaan, suht edullinen hinta. Eli etsin peruskenkiä, jokapäiväiskäyttöön. Nämä ovat siis Mekasta Tapaksen ja hintaa oli 39,90€. Ei paha.


Sitten UV -asioihin. Kuvamatskua on paljon, mutta kehittävää sellaista ei lainkaan. Alla ainoa rakettikuva, jonka sain otettua. Eli laatu taattu.


Ensimmäisenä päivänä olin syksyllä tilaamassani mekkosessa. Iski kriisi kun en löytänyt mitään uutta mekkoa, mutta näin jälkeenpäin olen tyytyväinen, että valitsin vanhan mekkoni.


Kaunista eikö. Seuraavakin kuva on todella kaunis. Kuva saattaa ehkä vääristää tilannetta, sillä pullossa oli sellaista melkeimpä mehuviiniä :D Tälle kuvalle ja juoppo-olemukselle naurettiin. Höh.. Mutta Hello Kitty -laukku näkyy!


Seuraavasta päivästä on henkevää materiaalia vielä vähemmän. Nam, kittasin siis melkeimpä koko päivän mehuja ja limpparia, kun muut joi alkoholia. Niin ja alla oleva kuva on aamusta, heti suihkun jälkeen.


Olen niin ihana ja kuvauksellinen..hahhahahaa..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...