lauantai 9. tammikuuta 2010

Kotikotikoti

Tällä kertaa on tupareista johtuen koti -aiheinen postaus. Elikkä n. 1,5kk asuttuamme nykyisessä tönössämme, saimme aikaiseksi pitää tuparit. Tätä kotia asustaa siis minä ja sellainen pörröinen ja suloinen mies. Joo siis ihan oikea mies, eikä mikään koiranpentu :D. Asunto on siis ihan vuokrattu yksiö, eikä siihen siksi uskalla mitään kamalan persoonallisia rampparatkaisuja tehdä. Eikä ollut tarvettakaan, sillä tältä se näytti kun me tänne muutettiin.  Jaampä tässä nyt sitten samalla myöskin niitä kuvia kodistamme.

Aloitetaampa vaikka ihkusta eteisestämme:

..ja jatketaan mahtipontiseen kylpyhuoneeseemme, jonka ovi on tuosse ulko-oven vieressä.Kylpyhuoneen seinänaapurina on keittiö:


Ihan huomioitava seikka katsottaessa keittiötä, on se, että emme käytä koskaan keittiötä syömiseen. En ole siihen tottunut koskaan. Se on siis lähinnä poikakaverin harrastuksen tukikeskus ja itse viihdyn hellan edessä. Kunnon keittiö oli siis ihan must siksi.


Noh.. mutta keittiöstä pääsee taas vuorostaan olohuoneeseen (joo, jee tätä asuntoa voi kiertää ympyrää :D )


Meillä ei myöskään ole sohvaa :( Eli kaikki almut otetaan vastaan, jotka voisivat auttaa meitä eteenmpäin opiskelijabudjettiemme kanssa sohvantavoittelussa.


Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on armas nukkumasoppemme:
Eli tältä näytti se. Huomasitte varmaan, että tykätään noista älyvapaista retrokorteista? Ne vaan on niin ihania.

PS: tässä koitan ekaa kertaa bloggerin uutta tekstinluontia ja kuvien sijoittelu on hieman outoa!

Vielä loppuun myöskin kuva eilisistä  kynsistäni. Omasta mielestäni yksinkertaiset, mutta tyylikkäät! Sopi mekkoni kanssa mukavasti ja olisi ollut kamalaa jos kukkasekamekon kanssa olisi tosi monikuvioiset kynnnet :)

Alla on siis H&M:n Latte2Go x2 :)

2 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Ihana koti ja ihanat kynnet :)!

Retropostikortit ON ihania <3!

Laura kirjoitti...

Kiitos :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...