lauantai 10. huhtikuuta 2010

Ihan kiva päivä.

On ollut mukavan lämmintä tänään ja oli kiva tsillailla n. 5minsaa kotirappusilla auringossa ja päällä ei lainkaan ulkovaatteita. Paistattelin tosiaan siksi hetken päivää, koska odotin pesukonetta . Jes! Sain siis tänään elämäni ensimmäisen pesukoneen ja se onkin niin pieni, ettei viekkään liikaa tilaa! Olen siis aina suosinut pyykkitupia. Tässä talossakun sellaista ei (kai) ole ja kone oli ilmainen :) Sain samassa kuormassa myös rakkaan polkypyöräni, joka ei viime marraskuussa mahtunut muuttokuormaan.
Tänään myös kävelin hakemaan lähikaupasta jätskiä ja kassalta lähtiessäni tuli pakonomainen tarve pelata käteen jääneet 40snt..  (poikakaverin mukaan siinä koneessa, josta voittaa huonoiten).. no pelasin pikapelin ja sain 20€!! Jee, arvatkaa hymyilyttikö köyhää :D Pelaan siis eeerittäin harvoin rahapelejä.

Sitten kynsiasioihin. Olen viimeisen kuukauden aikana tahnyt hyviä kynsiostoksia. Tuotteita, joihin olen ollut poikkeuksellisen tyytyväinen ja tässä niistä pari:
Toinen niistä on Mavalan Minute Quick-Finish. Tuttuni suositteli tätä jo kauan aikaa sitten Konadeiden päälle, mutta en vain löytänyt/muistanut ostaa koskaan. Nyt kun käytössäni oli hetken vain Mavadry, joka siis ei sovi Konadeihin (ainakaan mulla) lainkaan. Se levittää aika hyvin kuviot.
Sitten kun löysin tämän, tajusin että olin etsinyt väärästä paikasta. Tiesin siis vain lakan nimen ja hain tätä niiden "erikoislakkojen" seasta. Tämäkun kuuluu niihin 4€:n peruslakkoihin.
Kotiin tultuani sitten kokeilin ja kappas kummaa! Tämä toimii ihan yhtä hyvin, kun Mavadry! Kuivuu mielestäni yhtä nopeasti, tekee yhtä kauniin pinnan, eikä sotke Konad kuvioita samalla tavalla! Alan siis ehdottomasti ostamaan tätä. On paljon edullisempi, kun samankokoinen Mavadry maksaa n..7€.
Toinen loistava tuote on vihreä Dependin lakanpoistoaine. Tämä on siis täysin ympäristöystävällinen ja todella hellävarainen. Tuotteessa on outo tuoksu, mutta ei haittaa niin paljoa kun siitä tullut outo tahmaisuus käsiin ,kun aine  kuivahtaa. Tämähän on siis todella öljyinen, joten Konadeiden kanssa jatkan edelleen Dependin sinisen kanssa. Nuo ovat siis pikkuvikoja, sillä tämä on muuten ehdottomasti paras mömmö mitä olen kokeillut. Tuntuu, että hoitaisit kynsiäsi, etkä putsaisi lakkoja. Öljyinen koostumus saa sen tuntumaan riittoisammalta, eikä tämä myöskään haihdu pumpulista. Eli pitäisi myös tavallista pidempään kestää.
Kynsillä minulla on sensijaan kummallinen hutiostos vuosien takaa. En edes tiedä, miksi olen joskus ostanut tämänvärisen lakan? Pinnassa on ilmeisesti ollut aletarra ja hullua on vedetätty halvalla hinnalla. Tuotehan on siis Nivea Flex Strong with Bamboo värissä Prismagical.
Suorassa auringonpaisteessa sain sen näyttämään ihan ok:lta hohtoinen päivineen, mutta muuten tämä on aika tylsä ja jälki ei ole kovinkaan hääppönen.

Ps: miten teillä näkyy tekemäni taustakuva tässä blogissa? Kun omalla laajakuvanäytöllä se on ehjä ja symmetrinen, mutta poikakaverin läppäriltä pitsikuviot jää kesken tyhmästi?

7 kommenttia:

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Täytyy testata tuo toinenkin Mavala, Mavadry kyllä toimii minulla myös hyvin :) Dependin vihreä on ehdoton putsari-suosikkini vaikka haju onkin järkky!

kiukkupussi kirjoitti...

Vasemmalla jää pitsien kärki näkymättä ja oikealla vähän enemmän. Läppäriä käytän. :)

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Minulla ei näy mitään pitsejä :-o Missä sellaisen pitäisi olla? Käytössä miniläppäri.

Laura kirjoitti...

Nea: mua häiritsee enemmän se tahma mikä siitä putsarista jää käsiin :D ja ne pitsit pitäis olla valkoisen alueen ulkopuolella ns. taustakuvana

Joo.. koitan tehdä noille jotakin. Uskon että kiukkupussilla näkyy samalla tavalla kun poikakaverin läppärillä, koska muistelin jotain tuonsuuntaista :)

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Hih, tämä on niin pieni ettei mitään pitsejä näy :D

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei näy mitää :DDD

Laura kirjoitti...

Hmm.. taas tämä ongelma kun teen mitään jännää kuviin liittyvää koneellani, että miten muilla näkyy :D kun mulla on tosiaan laajakuvanäyttö.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...