torstai 8. huhtikuuta 2010

Neonkynnet

Tänään en tarvitse kyllä heijastinta. Kynsilakka hoitaa sen puolen.. Jälleen kerran käytössä pitkän tauon jälkeen L.A. Colorssin Intense neonsarjan lakka. Kirkkaan neon oranssi, joka tuntuu  melkein hohtavan. Samoin toimii sarjan pinkki.
Eilen oli muuten keväässä taas yhden askeleen edistyksekkäämpi päivä. Otin käyttöön ensimmäistä kertaa muut kuin saapikkaat! Viimeviikolla taas otin ensimmäistä kertaa käyttöön kevättakin. Tosiaan, eilen pärjäsin ihan hyvin puuvillasukkiksilla, kevyellä trenssillä ja ensikertaa käyttämilläni Vagabondin balleriinoilla.
Ostin nämä joskus kaksi kuukautta sitten kirppikseltä olisikohan ollut.. kuudella eurolla. Olivat siis varmaan kerran kokeillut ja vielä kenkälaatikossansakkin. Mielestäni kannatti ostaa! Varsinkin tuo kevyt kuvionti on ihana. Toisaalta en ihmettele, miksi nämä olivat myynnissä. Nämä ovat todella kapeat ja normaalilestisen on varmaan näillä paha kävellä. Oma jalkani on onneksi vähän normaalia kapeampi. Onneksi nykyään sentään vain vähän normaalia kapeampi.. pienenä en voinut käyttää kun Italialaisia ja Kiinalaisia remmikenkiä :D

Eilen myös kevätfiilistelin Hämeenpuistossa ja totesin, että se on ihan liian aliarvostettu paikka. Onneksi sen eteen tehdään nyt jotain kehittämishankkeita, jotta se saataisiin eloon :) Samaisella reissulla kävin myös Vanhan Henkarin ikkunan takana ihastelemassa. Harmksi (tai onneksi rahatilanteen takia) se oli jo mennyt kiinni.
Eräs kukkaliike oli niin synkeä näky, että halusin ottaa siitä kuvan (okei se on lopettanut jo). En kuitenkaan saanut näkyviin molempia sanoja millään kerralla! Tuli aina joko kukkia TAI sidontaa. Eka kuva näytti vain j otenkin niin hupaisalta. Melkein kun olisi photoshopattu sana "kukkia" pois :D

Ainiin! Muistakaas käydä osallistumassa Fashioned in Finladin blogissa KILPAILUUN!
Aikaa on tämänkuun loppuun ja tarjolla on reippaan puoleisesti aika nameja palkintoja.  Sellaisia, joita ei ainakaan vielä Suomesta saa.

2 kommenttia:

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Oi että on nätit kengät!

Hauska tuo "sidontaa", ei heti (edes entiseltä) kukkakaupalta näyttäisi ;)

Laura kirjoitti...

Tuli ihan yllätyksenä se, että kuvassa on pelkkä sana "sidontaa" :D no.. ei se mitään, hauska yllätys!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...