tiistai 20. huhtikuuta 2010

Purple Panic - kesän coolein lakkasävy

Ihanaa China Glazen Purple Panicia en olekkaan vielä esitellyt täälä. Se on ollut kynsissä varmaan 4 kertaa jo, mutta talvi ei tarjonnut sille mitenkään valoa hänen edukseen ja kaikki kuvat epäonnistuivat muokkaamisesta huolimatta. Tänään sain kuitenkin osittain sen parhaat puolet esille. Tämä oli muuten sitä rakkautta esinsilmäyksellä.
Keinovalossa/varjossa tuo lakka muuntautuu sitten aika tumman purppurafuksian marjaisaksi. Hieno kuvailu, eikös? :D

Sitten koristelin myös hienosti kesäiseksi näitä, mutta pilasinkin koristelut möhmäiseksi tuolla suttuisella vinolla viivalla. Siihen asti kynnet näyttivät ihan näteiltä.
Sitten pakko mainita loppuun vielä oma tämän kevään top huulipunatuote. Nyxin huulipuna sävyssä Thalia. Ihanan luonnollinen, mutta jäi vähemmälle käytölle talvella. Tämä on vaan aika "kostea" puna, eikä pysy huulilla kauaa. Eikä tämä korvaa GOSH hoitavaa huulipuikkoa sävyssä Angel. Se hukkui ja vielä toivon sen jostain löytyvän :( niitä ei btw myydäkkään enää. En ole itseasiassa nähnyt hetkeen.
 Mutta tässä tämä:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tää sun blogi, ryhdynkin lukijaksi heti.
Ostatko nuo China Glaze lakat ihan Kicksistä vai tilaatko netistä?

Laura kirjoitti...

Kiitos :)
Mulla ei ole kun 2 China Glazea, toinen kicksistä (koska tätä purple panickia ei saa kai edes nettikaupoista) ja toinen Ostolakossa meikkikirppikseltä. Haaveena on ollut jo kohta vuoden isompi tilaus netistä..

Hozuli kirjoitti...

Kivan olonen blogi! Aina sitä törmää uusiin :)

Itellänikin on tuo Purple Panic ja se on upea! Vähän vaikuttaa että samoilla linjoilla mennään ton netistä tilaamisenkin kanssa.. En vaan ole saanut aikaseksi!!

Laura kirjoitti...

Kiitos sinullekkin :) (tein vastaiskun omaan blogiisi myös!)

Mutta lähinnä rahasta nyt ollut kiinni se tilailu.. :/ kesän aikana olisi tavoitteena kyllä pistää jonkunmoinen tilaus.. erityisesti Color Club kiinnostaisi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...