keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Mustaa hologrammia.

Eveline Cosmeticsin musta hologrammilakka (sävy 470) on kyllä vähintäänkin yhtä upea kun vaaleanpunainen siskonsa. Tätä vain piti levittää 3-4 kerrosta peittävään lopputulokseen, kun vaaleanpunaista riitti 2.
Ulkona oli kuvienottopäivänä hyvin pilvistä, joten liitän viimeiseksi kuvaksi äsken auringossa otetun tuloksen. Kulumaa löytyy hieman, sillä olen tänään tehnyt 8h hirsitöitä pihalla.
pilvisellä säällä
hehkulampunvalossa
loisteputkilampun valossa
..ja tänään kulahtaneena auringonvalossa.
Mutta minä kyllä tykkään näistä ihan hiiiirveästi! Ajattelin mennä ensiviikolla ostamaan muutkin holosävyt pois. Onneksi rohkaistuin kokeilemaan halvan oloista halpalakkaa :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten pieniä pulloja nuo on? Vois mennä seikkailemaan halpakauppoihin huomenna, nää meinaan näyttää suht upeilta verrattuna H&M-hologrammilakkayrityksiin.

Laura kirjoitti...

4.5ml ja normaalihinta olisko sen 1,95 (kai) ja Vapsuista sai 3kpl 5€ ..ja mitä kuvia oon kattellu, niin Seppälän ja H6M:n hololakoihin verrattuna ihan omaa luokkaansa!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on neljä Eveline Cosmetics'in lakkaa ja ne on hyviä, vaikka onkin halpalakkoja :D

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ei oo Vapaavalintoja, mutta Evelineä oli jossain myynnissä. Muistan kyl et niiden kynsilakkahylly näytti aika glitteriseltä. H&M:n hololakka ei yhden blogaajan kuvissa edes näyttänyt hololta, vaikka ne oli kuulemma otettu auringossa.

Laura kirjoitti...

nessie: joo suosin kyl halpalakkoja, mut aikasemmin toi purkki ei oo kannustanu ostamaan :D
Anonyymi: tohon samaan halpaketjuun kuuluu onneks vinopino erilaisia halpakauppoja... ja tietty noihin nyt voi törmätä missä vaan :) (ostin myös yhen glitterlakan, ne oli tungettu kaikki samaan isoon syssyyn ja meinasin seota).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...