sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

We Care #2

 Eilen oli esittelyssä hopeaisena kimalteleva Magic Sandy Copper ja kommenteissa oli keskustelua vähän tuosta hinnasta. 5ml ja 5€. Eli mielestäni ihan tavallinen "litrahinta" kynsilakalle. Aika useassa lakassa se kulkee euro per millilitra ja monissa perusmerkkien lakoissa taitaa olla enemmänkin. Ainakin Lorealilla, Natural Codella (jota kuluukin paljon enemmän, peräti 4-5 kerrosta, että saa jotain jälkeä) jne..
Esimerkiksi Sokoksella myytävistä lakoista, GOSH on edelleen suosikkini sen värien puolesta ja hintakin on täytenä se 1€ per ml.

Näissä tämän merkin lakoissa kuitenkin oli jotain sellaista jännää hohtoa, mitä en ole nähnyt muissa kaupan tuotteissa vielä :P joten ehkä se sai minut sortumaan. Tai se, että värimaailma lakoissa oli ehkä aikalailla minua..

Mutta..tänään esittelen tuon toisen We Careni. Tämä on nimeltään Magic Purple ja se on ihan mustikoiden värinen. Tämä lakka myöskin korvaa osittain tuskaa, kun en ehtinyt hakemaan tästä Lorealin sesonkisarjasta tummanviolettia versiota.

Musta tuntuu vaan, etten saanut pilvisäällä näihin kuviin sitä samaa hohtoa, jonka sain Magic Sandy Copperiin.(vaikkei tässä niin selkeää kimallusta olekkaan). Kaikinpuolin kuitenkin tykkään tästä ja meinaan ostaa vielä joskus ainakin tämän sarjan sinisen, koska se on sävyltään lähes sama kun nyt viimeisiä vievä lempisiniseni Dependin sävy 44. Myöskin se toinen violetti olisi niin mua, joten katsotaan miten sorrun...

2 kommenttia:

Sagu kirjoitti...

Näyttääpä se niin nätiltä! :)

Tuohon litrahintakeskusteluun edellisen postauksen kommenttiboksissa: mä en hirveästi moisia ajattele, koska en kuitenkaan lakkaa kynsiä ihan jatkuvasti. Noita Natural Coden minilakkoja omistan muutaman ja niistä kaksi (pohjalakka ja eräs nude) on alle puolillaan. Pikku-dependejäkään en ole vielä saanut loppumaan :D Eli ihan mielelläni mä ostan pieniäkin pulloja, vaikka olisivatkin suhteessa kalliimpia, koska niiden suhteen mulla sentään on jotain toivoa että ne joskus loppuisivat.

Laura kirjoitti...

Joo, kyllä määkin mielummin pienehköjä ostelen kun jotain säästöpakkauksia :D Ite oon saanu jo peräti 1 NC:n ja yhden Dependin loppumaan! \o/ Kyllä se väri on tärkein ;) ja se, kuinka paljon milläkin hetkellä on varaa investoida.. (joskus on vaan hyvä ylipuhua itsensä ostamaan joku isompi ja kalliimpi, vakuuttamalla itsensä litrahinnasta xD )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...