keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Trind -kuuri alkakoon!

Eilen sitten ostin eniten kehutuimman pienemmän hintaluokan kynnenvahvistajan. Tämä on kuuriluontoinen tuota, jota käytetään ensin joka päivä kynsillä kahden viikon ajan, siitä eteenpäin koko elämä sitten kerta viikkoon. Tässä tuotteessa on tavallaan osa mielenterveyttäni, sillä jos tämä ei toimi... hypin hetken seinillä ja ostan seuraavan kuukauden ruokarahoilla Sokokselta TÄYSIHINTAISIN OPI nail envy originalin!! :D
Tämähän on vähän erilainen tuote, kun mitä aikaisemmat yritykseni saada kestävämmät kynnet. Aikaisempia tuotteita ovat olleet Mavalan barrier base coat, jonka piti ainakin estää liuskottuminen. Käytin sitä aikalailla pullollisen, enkä havainnut sitten mitään eroa. Sitten ostin hyvin luotettavan kuuloisen Mavalan Nail Shield setin, johon kuului alle levitettävä nylonverkkopinta ja siihen päälle pinnan tasoittava aine. Tämähän oli jo heti huono, koska näiden kahden paksun kerroksen päälle ei voinut laittaa enää edes lakkaa, koska se ei kuivunut koskaan! Yksikin kerros kesti kuivua tähän päälle vuorokauden.

Kuurin aloitukseen valitsin päivän lakaksi China Glazen Sexyn.
Ylempi kuva luonnon valossa on aikalailla yksyhteen, mutta eilen illalla kamera muutti hehkulampun valossa sen ketsupin väriseksi.
Että tällaista tällä kertaa :) Nyt odotan ihan sairaan innolla, mitä tuo Trindi tekisi kynsilleni! Onko muilla kokemuksia?? Toimiiko vai ei?

8 kommenttia:

S kirjoitti...

Mä ostin just pari viikkoa sitten tuon kun kaikki on kyselleet mun kysistä käytänkö näihin Trindiä sillon kun olivat pitkät. En ole ihan päivittäin pystynyt käyttämän, joten en ihan täysin voi sanoa toimiiko vai ei, mutta esim OPIn Nail Envy toimii kyllä mielestäni ainakin kuusi kertaa paremmin kuin trind

Laura kirjoitti...

Ajattelin noudattaa nyt ihan sitä päivittäissääntöä. Kyllä se Nail Envyn on kuitenkin joskus hankittava. Kuitenkaan ei ole ollut nyt siihen varaa :/

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Ihan ok on, itselläni toimi kutakuinkin yhtä hyvin kuin OPI nail envy original :) Nyt olen kuitenkin saanut kynnet parhaseen kuntoon ikinä, apuna Mavala scientifique + Orly Nail Armour. Orly tekee kynnet aika karkeiksi mutta lakka peittää.

Nämä nyt toimivat niin eri tavalla eri kynsissä, ei auta muuta kuin testailla :P Toivottavasti Trind on sinulle hyvä, monta pulloa käytin aiemmin.

Laura kirjoitti...

Kyllähän se niin tuppaa olemaan vähän kaiken kosmetiikan kanssa, että kokeilujen kautta voittoon :) Mutta tuon scientifiquen otan korvan taakse ylös..

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Scientifique on ihan loistava! Todella riittoisa, omani on ikivanha :D Ja sopii toisen vahvistajan alle.

Laura kirjoitti...

Hyvä tietää että sopii.. sillä en kestä sitä, jos vahvistavat aluslakat ovat liian paksuja, niin siinä päällä ei sitten ikipäivänä kuivu mikään! :D

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Scientifique imeytyy täysin kynteen, ei jää edes lakkapintaa. Sopii siis myös miehille sekä niille, jotka eivät lakkoja käytä :)

Laura kirjoitti...

Höh..alkoi harmittamaan, miksen ole kuullut tuosta tuotteesta aikaisemmin! enskuussa vois kattella sitä jostain marketeista ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...