tiistai 5. heinäkuuta 2011

Glitterlakkoja! + arvostelu

Mulla on ollut suorastaan häpeämisen arvoinen puutos glitterlakoista. Mulla ei taida olla kun normaali sateenkaarihopeaglitter ja valkoinen sateenkaariglitter (wet´n wild-halucinate), joista jälkimäinen on aika loppu, koska on niin ihana.
En ole sitten pahemmin näitä ostellutkaan, kun en ole oikein tiennyt mistä väristä aloittaa, mutta tänään sain vähän muutosta tilanteeseen!
Samalla postaus toimii myös arvosteluna.
Kirppikseltä näitä, 1€ kpl! Pakkohan se oli ostaa, vaikka tiesin ettei kamalan laadukkaita tule olemaan. Kuitenkin glitterlakkaa laitetaan vain se 1 kerros jonkun toisen päälle, niin ei sillä niin väliä.
Kynsillä järjestys ei ole valitettavasti sama, kun pullojen, mutta olettaisin että noista näkee, mikä on mikäkin.

Kaikissa on kynnellä mustan päällä siis 1 normaali kerros lakkaa, joka riittää mielestäni hyvin. Oikeastaan jos nämä eivät peittäisi, nämä olisivat aika turhia, koska kuivumisaika näissä on aika pitkä. 1 normaali kerros kestää ainakin sen 40min, mutta päälyslakka tietenkin auttaa.

Värilakkoja en tältä merkiltä ostaisi

Arvosanaksi kuitenkin annan:
2/5
Vaikka pikakuivattavan kanssa 1 kerros meneekin ihan hyvin, on odotusaika silti aika härsi, eikä lakoissa myöskään ole kovin tasainen laatu, vaikka sen kyllä jo näkee pullostakin vähän. Esim tuo hopeinen on vähän vähäglitterisempi.

Nyt voisin mennä lueskelemaan! Kirjastosta löytyi paljon kaikkea kivaa, mm:
En ole vielä yhtäkään sivua edes vilkaissut, joten en tiedä yhtään mitä odottaa!

5 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Mulla on noita kans, ovat aika ärsyttäviä poistaa. Mulla on myös Yes Loven värilakkoja ja ne kyllä on hyviä ja peittäviä! :)

Ine kirjoitti...

Minustakin Yes Loven värilakat ovat yllättävän hyviä laadultaan (: Glittereitä en ole vielä kokeillut vaikka omistankin muutamia.

Anonyymi kirjoitti...

Glitterit on kivoja mutta inhoan niiden poistamista yli kaiken! Onhan se kyllä helppoa sillä foliomenetelmällä sitten, mutta koen sen silti epämiellyttäväksi. :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nunnu: joo, muistankin blogissas nähneeni! Kaikkihan ne tollaset glitterlakat on rasittavia poistaa, siitä ei vaan pääse yli :D
Yks värilakka oli mullakin, mutta annoin sen äitille, kun en oikein siitäkään tykännyt..

Ine: Ehkä voisin joskus hyvin varovaisesti koittaa jotain uudempaa Yes Loven värilakkaa :D

SerratedB: Se on niin totta, folioitakaan en käytä, ellei ole kokonaan pari kerrosta glitteriä kynsillä. Pienet alueet ja ohut kerros menee jotenkin pumpulilla :P

Peppi kirjoitti...

mä ostin noita lakkoja kans eilen kirppikseltä samaan hintaan! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...