lauantai 2. heinäkuuta 2011

Lakka-arvostelu: Eveline cosmetics (Party colours)


Rehellisesti sanottuna, unohdan aina että edes omistan 3 piskuista pulloa Evelinen lakkoja. Nämä pullot hukkuvat lakkalaatikkooni jotenkin aina. Edes yhtä pienet, elleivät pienemmät Dependin pullot eivät osaa kadota näin hyvin. (johtunee, että minulla on niitä kuitenkin varmaan se n.10 pulloa).

Evelinen lakkoja myy halpaketjut Vapaa Valinta, Maxi Makasiini, Tokmanni jne.
Omat kolme lakkaa on Party Colours-sarjaa, Evelinellä on isompiakin pulloja toisenlaisia lakkoja.

Nimiä näillä ei ole, joten aloitan esittelyn lakasta 410, joka on oma ehdoton suosikkini tästä kolmikosta:
410 on violetin-vaaleanpunainen hololakka. Itse pidän tämän "holomaisuudesta", vaikka ei varmaan vedäkkään vertoja "parempien" merkkien sukulaisilleen. Kuvat on kuitenkin otettu pilvisessä säässä ja efekti on mielestäni ihan selkeästi huomattavissa.

Seuraavaksi toinen holoystävä 470, joka on toisiksi paras mielestäni näistä:
470 on rusehtavan musta hololakka. Pullossa lakka on enemmän puhtaan mustan tai tummanharmaan värinen, mutta luultavasti monivärisen holoefektinsä vuoksi muuntautuu kynsillä rusehtavammaksi. Tämäkin on mielestäni ihana, sateenkaarenväriset hippuset erottuvat mielestäni hyvin.

Kolmas omistamani lakka on hilelakka 376:
Läpikuultavaa mustaa hopeaglitterillä. Parhaimmillaanhan tämä on varmasti toisen lakan päällä, esimerkiksi nyt vaikka mustan.
Hopeaglitteriä tässä on runsaasti ja se erottuu todella hyvin.

Näistä lakoista löytyy paljon enemmän hyvää kun huonoa. Hololakoissa ei ole sitä perinteistä levittyvyysongelmaa, mutta kuivuvat silti todella nopeasti ja lakasta tulee kauniin kiiltävä kuivuttuaan, aivan kun päällä olisi kirkas lakka. Lakat oli myös todella helppo levittää siististi ja tasaisesti.
Hilelakkaa nyt laitoin vähän enemmän, eikä se ihan yhtä nopeasti kuivu, mutta en normaalistikkaan kerrosta hilelakkoja peittäväksi vaan käytän niitä jonkun toisen päällä.

Helposti saatavia, halpoja, laadukkaita, hienoja... miksi minulla on sitten näitä vain 3?

Syyt ovatkin aika tyhmiä. En pidä näiden pullojen ulkonäöstä, eivätkä ne näytä oikeasti yhtään innostavilta sielä kaupan hyllyssä. Ei yhtään! Hintakin on mielestäni aika korkea jos ostaa normaalihinnalla, olisko 4€ tai 5€ pullo ja 4,5ml lakkaa (joo, ihan perus hinta, mutta mun mielestä tän näköisiä lakkoja pitäisi saada puoli-ilmaiseksi..).
Näissä on kuitenkin aika usein tarjous, esim, omani on taidettu ostaa 3kpl 5€ tai 6€, joskus näitä on 3 kahden hinnalla jne.
Jos tällaisen tarjouksen sattuessa eksyy tälle hyllylle niin ihan varmasti ryhdistäydyn ja ostan toiset 3, suosittelen muitakin kokeilemaan!

Pinnallisista miinuksista huolimatta, en voi antaa näille huonompaa arvosanaa kuin:
4/5
Muuten varmaan olisin antanut sen 3, mutta nyt näitä pitkästä aikaa kokokynnellä käyttäessäni mietin, että ainakaan omistamani eivät edes ole yhtään hullumpia, vaan parhaimpia mitä minulta löytyy tuosta "sekalakkalaatikostani".

Näistäkin olisi kiva kuulla muiden kokemuksia, koska omistan tosiaan vain 3 ja Evelinellä on niitä isompiakin lakkoja, onko mistään kotoisin?

Ps. paras markettipäivävoiteenikin on Evelinen, huomasin juuri. Ainoa the body shopin seaweed-voiteen lisäksi, joka kosteuttaa mukavasti ja sopii kesäkäyttöön.

Pps: täälä minä swatchailen ja kirjoittelen kynsilakoista, kun koko vkl on ollut kaunis ja helteinen. Okei, kohta sataa, mutta tähän asti.

9 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Evelinen minilakat on mun lemppareita! Hyvät värit ja peittää hyvin. Mulla on Evelinen lakkoja sellaiset päälle 20 joten tiedän kyllä mistä puhun. :D

Ine kirjoitti...

Isoja pulloja minulla ei ole, mutta noita pieniä semmoinen kymmenisen kappaletta. Pakko sanoa että yllätyin kyllä niiden laadusta! Ovat peittäviä ja hyvin levittyviä, varmaan ihan parhaita halpislakkoja mitä minulla on. Täydellä hinnalla en kyllä silti ostaisi mutta tarjouksista kylläkin.

Mirja kirjoitti...

Mullakin vain noita mini-pulloja ja rehellisesti sanottuna en kyllä yhtään muista mistä oon hankkinut. Mun lakat on näitä hile lakkoja (kirkas lakka ja hileissä vain väri) käytän lähinnä koristeluun, en kokokynnen lakkauksiin, mutta tosi tyytyväinen oon ollu.
Pitäski oikeestaan seuraavalla kerralla kun käyn säästöpörssissä katsastaa sieltä valikoimaa jos niitä kerran siitä ketjusta vois saaha :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Hantta: oho, no kyllä mä sitten ehkä uskallan ostaa joskus lisää, kun tulee tarjous nokan eteen :D

Ine: Hyvä kuulla että muillakin on näistä positiivistä sanottavaa, jotenkin aliarvostettuja ovat vain :D

Mirja: Koristeluihin tarvisin itsekkin noita glittereitä lisää.

Noiden saanti kyllä vähän riippuu aina, kun noissa halpaketjuissa on vähän eri tuotteita sielä sun täälä, mutta kannattaa aina katsoa!

Niniane kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttävät nuo lakat! Täytyy yrittää löytää joku tuommoinen halpismarketti täältä päin... Ei tuossa keskustassa ainakaan ole mitään, mistä noita saisi. Ois kiva päästä itsekin testaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on yksi holo ja kolme tavallista cremeä. Yllätyin kanssa positiivisesti. Etenkin hempeä vaaleanpunainen on peittävä?!? Ominaisuus, jota olen etsinyt niin Lumenen, Opin kuin China Glazenkin lakoista (varmasti on niilläkin, mutta käynyt huono säkä/huono tiedustelutyö). Ja nämä ovat myös parhaat marmorointilakkani. Tosin värejä on ainakin meidän kaupassa vähän köyhänlaisesti

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Niniane: Toivottavasti löydät kokeiluun :D

Anonyymi: Peittäviä ovat kyllä, 2 kerrosta riittää, mutta itse pistän aina kolmannen.
Se vaihteleva valikoima on kyllä noiden halpamarkettien miinuspuoli, toisaalta joskus yllättyy ilosesti kun poikkeaa jossain uudessa kaupassa!

Nora kirjoitti...

btw ainakin Robinhoodissa oli tällä viikolla Evelinen lakkoja neljä pulloa viis euroa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vanha postaus, mutta.. Tykkään näistä ihan älyttömästi. Mulla on noista 376 ja 470. :) Kivoja värejä. Osa läpikuultavia, mutta pidän semmoisistakin ja saahan parilla kerroksella peittävyyttäkin.
Jotkut glittersävyt on ehkä vähän "tylsiä", kun joissakin on vain kirkas pohja ja muutama hile seassa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...