perjantai 1. heinäkuuta 2011

Vihreää, vihreää lisää

Edellisen postauksen meikkiin sopivat kynnetkin pääsin tekemään. Taaskaan ei jaksa kamalasti kirjotella, tuntuu että aivot on pehmenny helteestä. Muutenkin katselin vähän edellisen postauksen otsikkoa "Tropiikissa, tropiikkimeikki" ja olin vähän että aha. Mitäköhän oon taas miettiny, en varmaan mitään. En edes uskalla lukea sitä tekstiä!

Kuitenkin, kynsill on myös tänään vihreää.

Oikeasti yksinkertaisesti rakastan tuota nfu ohin  125 lakkaa. Se on aivan ihana ja sopii oikeastaan ihonväriini täydellisesti. Siihen sopi myös ihanasti kultaiset koristeet, vaikka kullasta en oikein välitä. Sinänsä juuri ironista, että kulta ja lämpimät sävyt pukisivat minua paremmin, kun musta, kylmät sävyt ja hopea.
Oikeasti kuvat jäi vähän heikoiksi, olin juuri kuvaamassa kun äitini teki yllätysvisiitin, toi uusia vaatteita ja käski tekemään samanlaiset kynnet myös itselleen. Lopulta uusia vaatteita sovitellessa kahden kynnen kärki nirhaantui hienosti. No ei se muuten haittaa, en vain saanut kunnon kuvia. :D

3 kommenttia:

Noora kirjoitti...

_Ihanat_ kynnet. Elegantit, värikin kuuluu omiin lemppareihini. Tosi siistiä jälkeä. :)

shiny kirjoitti...

Ihanat värit:)

Pumpulipupu kirjoitti...

Upeat kynnet! Täydellisesti sopii tuo vihreä ja kulta yhteen. Tyylikästä ja kaunista, vaikka en itselläni vihreästä kynsillä yleensä tykkää, mutta nämä ovat tosi hienot! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...