tiistai 12. heinäkuuta 2011

Meikkikuulumisia

Jaksoimpas sitten siirrellä koneelle vähän kuvia ja päivitellä. Mitään kehittävämpää ei ole luvassa, kunhan vähän saa kivoja kuvia postailtua. Lähinnä ostoksia.

Kynnet ovat olleet muuten 6 päivää samat. Muuten ok kunnossa, mutta olen testaillut niihin koristelulakkoja ja muuta kivaa, joten huomenna voisin tehdä jo uudet. Kuluneetkaan eivät muuten edes ole!

Olen siis suorittanut täälä ennalta suunniteltuja ostoksia, tarvitsin uudet mustan ja valkoisen koristelulakan ja halusin testata MNY:n tuotteita.

(kuvissa ei ole mitään vesileimaa tai kunnon muokkauksia kun vain photobucketissa pienensin)
Millään ostamallani tuotteella ei ole muuten nimeä! Toivottavasti tulee oikeat numerot, kun näitä näissä purkeissa parit on.
Persikkainen huulikiilto nro. 36. Tämä on ihana, olen käyttänyt eilisestä asti. Kivan pehmeä mutta kestävä huulilla.
Vaalea luomiväri nro.429. Nätti sävy, mutta inasen pettynys, ei näy niin kauniina luomella kun haluaisin.
Persikkainen poskipuna nro.301. Tämä puolestaan on poskilla paljon ihanempi, kun käteen testattuna. Kaunis, luonnollinen sävy.
Punainen hilekynsilakka nro.265. En osaa sanoa vielä mitään, en ole testannut.
Ylemmästä kuvasta varmaan näkee mitä niissä on. Poskipuna, huulikiilto ja luomiväri.
Muita uusia lakkoja on Flormar lakkoja (kone helsinki hommeleita) ja Golden rosen koristelulakkoja.
Hiekanväri 344, korallipinkki 402, musta 313. Golden roset 106 musta ja 101 valkoinen. Koristelulakoissa näytti olevan tosi tarkka sivellin, piirtelin paperille kukkasia. Muista lakoista en osaa sanoa vielä pahemmin mitään, korallipinkillä lakkasin varpaankynnet.

Olen muuten ihmetellyt tuota Kone Helsinki kynsilakojen hommaa. Mikä se niinkun on? Jotain mainostusta tai uuden asiakaskunnan etsintää? Näin meinaan myös halvahkoja "Kone Helsinki" kortsujakin!

Huomenna, torstaina tai jonain päivänä ajattelin postata vähän siitä, mitä meikkipussissani liikkuu mukanani lähes aina, kun reissuun lähden.

7 kommenttia:

Pulilakka kirjoitti...

Oliko KoneHelsinki kortsutkin Tokmannilla, Tarjoustalossa tms saman ketjun kaupassa? Varmaa tietoa ei ole mutta olen käsittänyt että KoneHelsingiltä on tulossa tai on jo vaatemallistokin Tokmanni-konsernille.. liittyiskö kynsilakat ja kortsut jotenkin siihen?
Olen koittanut googletella, mutta mitään ei löydy..
Mutta Flormarhan on käsittäkseni Turkkilainen merkki, miten lie KoneHelsinkiin liittyy...

Nunnu kirjoitti...

Mistä nuo Golden Rosen lakat muuten on? :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Pulilakka: oli kortsutkin sielä joo.
Aika loogistahan se olis että sieltä joku halpismallisto sitten tulis ja sitä etukäteen mainostetaan, mainostuotteiks jopa tapauksessa noi ekana äkkäsin :D Turkkilainen lakka muuten varmaan liity, mutta halvalla osettu iso satsi ja niillä vähän promotaan.

Nunnu: Seppälästähän ne :P

Mirja kirjoitti...

Mulla on kan snoita Flormarin lakkoja jo useempia ja nyt vasta äkkäsin noi KoneHelsingin tarrat niistä... en oo ihan hirveen tarkkaa vissiin niitä pyöritelly ja katellu ;)

Niniane kirjoitti...

Siis mä just kävin Seppälässä kattoon oisko siellä ollut mulle valkoista koristelulakkaa ja sielläkään ei ollut! Kyllä mulla on nyt huono säkä kun sä oot just omasi ostanut! :D

Pinja kirjoitti...

Ohhoh, aika outoa, koska itse tulin parisen viikkoa sitten turksita ja sieltä ostin noita flormar -merkkisiä kynsilakkoja!?

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Mirja: aika pieni se tarra siinä on :p

Niniane: no pahus! Toivottavasti niitä tulee..
Mä taas näin saman golden rosen koristelulakkoja aivan upeita ulkomaalaisessa blogissa, oli hologrammiglitter ja vaikka mitä!

Pinja: ja turhaan kannoit Suomeen ;D Ei vaan. No.. tosiaan, tääläkin on nyt niitä ja mielestäni aika runsain värein.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...