lauantai 30. heinäkuuta 2011

Voihan V, True Blood

Nyt on isketty meikäläistä arkaan paikkaan, vieläpä niin, etten voi asialle paljon mitään tehdä.
Olen aika kova fanittamaan tv-sarjaa True blood, varmaan selvää on myös meikkaamisintoni. Nyt joku on vain osannut yhdistää meikin ja True Bloodin, sillä sarjan oma nimikkomeikkipaletti on ilmestynyt kosmetiikkamerkki Tartelle.
Settiin kuuluu liptint ja cheekstain paletin lisäksi ja itse luomiväripaletissa mukana tulee musta kajaali ja ripsiväri.

Olisin varmasti onnellisempi, ellen olisi tästä ikinä kuullutkaan. Nimittäin näitä saa ilmeisesti vain Sephorasta ja Tarten omilta sivuilta (joka ei ilmeisestikkään toimita Suomeen), tai E-baystä.. mutta sellaiseen 100dollarin hintaan. Normaali hinta paletille on 52 dollaria.

Lisää kuvia ja swatcheja: http://www.makeupgeek.com/tutorials/true-blood-look-and-review/

4 kommenttia:

Petra Pauliina kirjoitti...

Iik mulle heti toi!! Vaikka just ostin Urban Decayn paletin ja vannoin, etten tarvi enää koskaan luomivärejä niin... ööh... mulle tämä! :D

Milloinhan tuo rantautuu Eurooppaan? Täytyy pitää silmällä ranskalaista Sephora-sivustoa! (muuten kammottavat lähetyskulut Suomeen 32 €!!! Törkeetä... tänne on vaan kympin...)

t. toinen TB-fani :)

Elisa kirjoitti...

Ei olisi ikinä pitänyt liittyä True Bloodin Facebook-ryhmään, sen kautta sain tiedon tästä myös :D Katsotaan pystynkö hillitsemään itseäni tän suhteen. Keksin jo ehkä tuhat meikki-ideaakin, ihan vain katselemalla paletin värejä...

Minna kirjoitti...

Vähänkö on minuun iskevän näköinen paletin ulkonäkö... hmm... nuo nyörit ja musta-punainen väritys... IIIK! Itse en ole True Bloodin fani, mutta tuon paletin ulkonäkö vetoaa muhun ihan täysin ja siksi kiroan sinut Layrä!!!!! :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Petra Pauliina: aina on tilaa TB-paletille!
Joo, Suomessa asuvan taitaa olla vähän turha kuvitellakkaan tuota, ellei jotain tuttua nakita lähettämään jenkeistä. E-bayssäkin kolminkertaiset hinnat Sephoran hintaan (joka on mielestäni vielä euroissa ok hinta)

Elisa: Mä törmäsin vahingossa youtubessa johonkin videoon ja myöhemmin FB:ssä :P
paletin värit ovat kyllä ihania.. arg

Minna: Niimpä, tossa paletissa on jokaista yksityiskohtaa myöten kaikki sellaista, mikä kolahtaa!

Pakko oli pistää vahinko kiertämään, en kestä kärsiä yksin asian kanssa ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...