maanantai 1. elokuuta 2011

Gosh effect powder testaus

Tampereella on meneillään remonttialet (tai no ovat olleet jo tovin) ja kaikennäköisiä meikkejä on alehintaan. Osa on samoja, mitä on seka-alennushyllyillä, mutta niistäkin hinnoista napsastu vielä pois, ja osa uusia aletuotteita.
Ainakin Miners meikeistä kiinnostuneiden kannattaa kurkata, sielä oli jo alennetuista Minerseistä -50%, eli jos oikein käsitin, huulipunia 50snt, 1,5€luomivärejä jne.
Itse ostin kuitenkin testiin pari Goshin irtoluomiväriä, näm kulkevat nimellä "Effect powder", joten vähän epäröin. Nämä ovat kuitenkin niitä, jotka ovat keikkuneet alessa 3€ hintaan jo tovin, mutta olivat nyt vain sen 1€ kpl, niin uskalsin ostaa. Syteen tai saveen, mutta yhteensä 2€.. (muitakin Gosheja oli alessa, esim uudehko neljän paletti, missä on sinisävyisiä ja kultaista oli jotain reilun 3€ ja poskipunapuikko päälle 2€)
Tosiaan, en viitsinyt paljoakaan ostella, koska sielä nyt ei ollut mitään, joka olisi itselleni ollut "WAU!" ja elfiltä on tulossa luokseni aika paljon tavaraa.
Kuvittelin nämä aika samanlaisiksi, muuten kun vihreässä on mukana vain vähän hippuja mukana. Kotona primerin päälle testatessa huomasin, että ovatkin ihan erilaisia iholla:
Ruosteenpunainen "Rosewood" on ihana ja silkkisen tuntuinen, mutta vihertävä "Green gate" on vähän peittävä ja hileinen. Luonnossa on vielä enemmän ihan vihreävihreä, mikä on jännä, sillä purkissa mönjä on enemmänkin harmahtavan turkoosi.
Yksinään Green gatea tuskin siis voi käyttää, mutta kivasti kimaltelevana jonkun päällä.

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Mulla on näitä neljä, ne ostin edellisestä Sokoksen alesta (tosin silloinkin ne olivat muistaakseni vähemmän kuin 3e/kpl) ja jätin just nuo värit hyllyyn. Tykkään käyttää näitä lähinnä mustalla tai valkoisella pohjalla, silloin sävyt pääsevät oikeuksiinsa :) Plussaa siitä etteivät varise niin hurjasti kuin yleensä tällaiset glitteriset sekoitukset. Vähän nyt harmittaa tuo Rosewood, se ei swatchaillessani näyttänyt yhtään niin kivalta kuin tässä.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Elisa: nyt ei ollut kun noita värejä, niin tylsyyttäni otin testiin :D
Mä en itse edes päässyt testailemaan edes, ostin vähän niinkun sian säkissä, mutta olivat niin halpoja ja annoin mennä :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...