tiistai 2. elokuuta 2011

Top 10 kosmetiikkatuotteet ja tunnustus

Anteeksi, olen kamalan huono tekemään näitä palkintopostauksia, vaikka oikeasti ilahdun jokaisesta! Olen huono muistamaan kommenttien seasta minulle lähettäneet jne. Nyt koitan tähän rustata siis niitä!

Ensiksi TOP 10 award.
1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Suosikointi on aidosti aina hankalaa, joten tässä ovat ne tuotteet, joita käytän yksinkertaisesti eniten, osa varmasti ollut teille jo tiedossa, kun olen hehkuttanut ja osa varmasti uusia tuttavuuksia.
Listan tuotteet eivät ole missään järjesyksessä.

1. We care iconin aurinkopuureri -  1. perfect tan:
En edes omista muuta aurinkopuuteira, mutta löytääkseni tämän, testasin valehtelematta kaikki markettipuolen aurinkopuuterit Sokoksella ensin läpi. Tämä oli kaikista mielestäni ehdottomasti paras.
Tämä ei ole liian tumma, eikä tällä voi helposti saada övereitä aikaiseksi. Puuterissa on 2 puolta, tummempi matta ja vaaleampi hohtava, joita voi käyttää helposti yksin tai erikseen.

2. Blistex-hoitava huulivoide:
Olen käyttänyt tätä oikeasti koko elämäni, enkä nällä näkymin ole vaihtamassa pois. Ainoa huulirasva jonka tiedän vievän inhan huivuneentunteen pois (se, kun huulia alkaa kirvellä ja niitä pitää nuolla kokoajan). Tämä poistaa myös rohtumat huulien lisäksi myös nenästä kipeänä.Varmasti löytyy myös toisia tuotteita jotka voisivat toimia, mutta tämä on mielestäni sopivan edullinen. Muut saman hintaluokan huulirasvat, joita olen kokeillut (miramet, labellot ja varsinkin vaseliini *yök*) vain pahentavat kuivaa tunnetta.
Tuoksu on purkkamaisen piparminttuinen, ja itse pidän siitä. Tiedän tosin, että kaikki eivät.

3. We care Iconin nestemäinen kajaali:
Tätä käytän melkein joka meikin yhteydessä. Tällä saa todella ohuen rajan, suoraan ripsien tyveen ja sivellinosakin on todella pieni. En tykkää rajata ripsien alta, joten tämä tuo mieleiseni "intensiivisyyden" ripsirajaan.
Tämä ei ole välttämättä helpoin, jos tahtoo kunnon kissansilmät, mutta sirompaan rajaukseen sopii itselleni parhaiten.

4. Lorealin Perfect clean puhdistusvoide:
Väritön, hajuton ja mauton, mutta tehokas. Okei, tämä haisee hajuttomalta ja maistuukin ihmisistä pahalta (kuka sitä btw yleensäkkään syö?), mutta tällä hetkellä paras naamanputsari.
 En normaalisti pidä näin "tylsistä" tuotteista, mutta tämä ei jätä ihoani rutikuivaksi ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. Vaikka omaan aika öljyisen ja rasvoittuvan ihon, monet puhdistusaineet tekevät siitä epämieluisan kuivan tuntuisen.
Tuote on myös extrariittoisaa, sillä sitä riittää pienen herneen kokoinen nökerö cleanpodin päälle, joka vaahdottaa ja levittää aineen kätevästi koko kasvoille.

5. Ecotools siveltimet:
Hinta-laatusuihteiltaan parhaat siveltimet, mitä olen käyttänyt. Suomessa ehkä maksavat, esim elloksella, mutta i-herbistä saa naurettavaan hintaan. Kokosin omistamistani siveltimistä ne, joita käytän kaikkein eniten ja kuvasta puuttuu vielä pesulla oleva puuteri/poskipunasivellin.
Siveltimet ovat synteettisiä (superpehmeitä silti, mutta helpompi hoitaa kun aidot eläimenkarvaiset) ja nämä omani ovat minikokoa, joskaan eivät mielestäni liian pieniä. Normaalikokoisissa siveltimissä on usein jopa liian pitkä varsi, nämä ovat sopivia.

6.  Dependin vihreä kynsilakanpoistoaine:
Superhellävarainen, biohajoava, otsonikerrosta vaurioittamaton... Tätä en enää suostu vaihtamaan muuhun, tämä on niin erilainen, kun mitkään muut kynsilakanpuhdistusaineet. Ainoa tuote, jolla uskallan puhdistaa säännöllisesti (jopa päivittäin) lakkani.
Tuote on myös superriittoisa, sillä tämä ei haihdu vanulapulta ja pienikin määrä riittää putsaamaan lakat joka kynnestä, ilman että tarvitsee lisätä ainetta.

7. Inglotin luomivärit:
Tällä hetkellä omistan vain nämä 10 väriä, mutta nyt lähiaikoina olisi tarkoitus ostaa kuuden kappaleen matkapaletti (neliskulmaisia). Jos joku tietää paljonko maksaa, saa kertoa! :D (inglotin fb:ssä, eikä nettisivuilla ole hintoja, netissä ei itseasiassa mitään matkaversioista).
Rakastan Inglottien väripigmenttisyyttä, värivalikoimaa ja kaikkea niissä! Värit toistuvat kirkkaina jopa ilman minkäänlaista pohjustustuotetta. En yksinkertaisesti usko, että voin saada mitään näin laadukasta näin halvalla. Vaikka kertahinta kirpaisee, nappien yksittäishinta jää kuitenkin pienehköksi, ottaen huomioon napin koko. Yksi neliskulmainen vastaa keskimääräisen soolovärin kokoa kaupoissa.
Miinusta kuitenkin saatavuudesta. Netistä voi tilata, mutta värit ovat niin erilaisia kun niitä testaa kädelle, etten haluaisi. Tampereella on toki jälleenmyyntipaikka, mutta sielä eivät päde Inglotin kampanjat (alet tai kaupanpäälliset), vaan ne ovat voimassa vain Inglotin omissa liikkeissä, joita on Suomessa kai vaan 3?

8. The Body Shopin suihkugeelit:
Olen käyttänyt näitä myös varmaan koko elämäni. Ehtottomasti ykköstuoksu on satsuma (jota ostan ehkä joka toinen tai kolmas kerta kaikista suihkugeeliostoksistani), mutta muutkin ovat aivan ihania.
Kuvan vadelma on uudempi tuttavuus, mutta tuoksu on totuttua ja raikasta laatua. Tuoksuu aidolta marjalta, ei esanssilta. Varmaan tätäkin on myyty kun olen ollut lapsi, mutta nyt vähään aikaan en muista juuri tätä tuoksua nähneeni.

9. Seche Viten pikakuivattava päällyslakka:
Paras kokeilemani pikakuivattava, ei levitä lakkauksia niin paljoa kun moni muu ja jättää paksun, kiiltävän pinnan nopeasti. Tässä on myös miedompi tuoks, kun monessa muussa pikakuivattavassa.
Hinnaltaan tämä on myös täysin siedettävä, e-baystä saa n. 6€ toimituksineen pullo, ja näissä on 14ml lakkaa.
En usko vaihtavani tätä ihan heti mihinkään, voin toki kokeilla uteliaisuuttani, mutta tämän varaan nojaudun toistaiseksi.

10. Trind-nail repair:
Ilman tätä ei olisi varmaan näin aktiivista kynsiblogia, eikä näitä kynsiä. Tällä sain alunperin kynteni vahvistumaan, koska olivat paperinohuet ja todella pehmeät.
Edelleen käytän tätä n. kerran kahteen viikkoon, koska tämä on tosi tujua, siis tosi kovettavaa.

Kiitos haasteen jättäjille: Beautificationbox, Niniane ja Pumpulipupu.  Tämä oli ihan hauska ja muiden tuotteita oli myös kiva lukea! :)

Sain myös tunnustusta Nunnulta, Mansikalta ja Pinjalta:
Kiitos kovasti, en nyt jaa tätä, koska niin kauhean moni tämän ansaitsee ja varmasti jokainen on sen jo saanut.

(toivottavasti en unohtanut kummastakaan haasta ketään, joka on minulle niitä osoittanut? Saa huutaa, jos joku muistaa.)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun pitää ehkä kokeilla tuota Trindin vahvistajaa. Tiiän, et pitäs kai suosia tuota vihreetä lakanpoistoainetta sen sinisen dependin tuotteen sijaan, mutta kun musta se sininen on kivempi :D Yritän sit öljyä ja muuta lykätä kynsille, etteivät ihan kuolisi.

Serafia kirjoitti...

Kolmosesta ja ysistä oon samaa mieltä. Neloseen semmonen kommentti, että se maistuu kyllä pahalta, mutta en mä sitä erikseen maista. Naamaa pestessä joutuu suupieliin vähäsen. En oikein osaa pitää suutani kiinni tuota levittäessa ja huuhdellessani.

Kolmosesta vielä semmonen kommentti, että sitä päivittäin käytän, mutta alkuun oli todella vaikeata kun se sivellin tuntui aivan liian pitkältä ja lötsöltä. Sinnikkäästi jatkoin käyttöä ja ei enää oo sellanen, vaan just sopiva. Sivellin-siveltimet ja cake eyeliner ovat sitten asia erikseen. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ostat tuota Trindiä? Onko sulla josku halpa paikka tiedossa?? =)

Mari

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

asetonihuuruja: Kannattaa kokeilla, vaikka eihän se ihan kaikilla toimi.

Toi sininen on ainakin halvempaa :P

Serafia: Mulla valuu muutkin pesuaineet suuhun välistä, ei ne mikään kyllä kovin herkulta maist. :D

Mustakin se sivellin oli ensikokeilulta ihan liian lörppö, mutta kun oppi hilaamaan sitä ihan ripsiä vasten, niin saikin hienon, ohuen jäljen.

Mari: olen ostanut vasta 3 pulloa, ensimmäisen ihan täyteen hintaan ja 2 seuraavaa -30% cittarista, mutta jostain netistä niitä sai halvemmalla, en vaan muista mistä :S

Vilkku kirjoitti...

http://mynailworld.blogspot.com/

Mullakin tuota trindin vahvistajaa on ja todellakin ilman sitä ei olisi minunkaan blogini aktiivinen jos edes olisi blogia :)

Pinja kirjoitti...

Eikä, en taas ollut ihan alas tätä postausta katsonut ja nyt huomasin että olit jo tuon palkinnon saanut. :( No ei se mitään annan toisen sulle, eikä sun sitä tarvii kenellekkään antaa! :D
http://pinjaa123.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-award.html

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Vilkku: hyvä että muillakin toimii (:

Pinja: ei se mitään, lisäsin sut tohon listaan tossa postauksessa. Ja kiitos palkinnosta! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...