torstai 25. elokuuta 2011

Päivän meikki + Lancome Hypnosen Doll eyes maskarasta

Eilen ehdinkin selitellä, että pidän kovin tästä ilmaiseksi saadusta 1/3 kokoisesta ripsiväristä ja lupailin kertoa vähän tarkemmin.

Tähän asti paras ripsari minulle on ollut Maybellinen colossal volum express mascara, jonka tuloksesta pidän edelleen superpaljon, mutta tällä uudella saan vaan saman (ellei jopa hitusen paremman tuloksen) PALJON vähemmällä vaivalla.
Doll Eyes sopii siis todelisesti ainakin omille ripsilleni, sitä on helppo hallita ja muunnella volyymiä. Jo yhdellä tai kahdella vedolla saa täydellisen erotellut ripset, mutta dramaattisemman tuloksen saa helposti lisäämällä, ilman paakkuuntumista kuitenkaan.
Melkein kuulostaa maksetulta mainokselta. :D Ilman odotuksia tosiaan noudin ilmaisen näytekappaleen (kun nyt kerran sinne olin menossa ja lappu näytteestä postista kerran tuli) Sokokselta ja sainkin sellaisen tuloksen, jonka eron huomasi jopa avomieheni, siis MIES!! Sanoi eilen, kun laitoin vähän reilummin, että näyttää melkein tekoripsiltä ja ero oli huomattava.

En tiedä miten sain kameralle.
"Ihana" kuva eiliseltä, kun sain ensitutuman tähän ripsariin. Olin pessyt jo muut meikit naamalta, mutta halusin vielä kokeilla uutuutta. Vähän paksummin innostuin eilen laittamaan tuota ripsaria.

Tältä päivältä kuva, kun ripsaria on 2 kerrosta:
Loppuun kuvia päivän meikistä:
Luomiveinä Goshin ruskeasta triosta TR2 Smoky (?), rajaukset Mschicin ruskealla kajaalilla ja poskipuna H&M:n Tawny rose.

Ajatuksissani olisikin myöhemmin ostaa tuo Lancomen ripsiväri, vielä sitä ei kai ole kaupoissa myytävänä? Ei ainakaan tax-freissä (freessä.. öö.. miten se taivutetaan). Jos tämä sinne myyntiin tulee, meinaan ehdottomasti ostaa, kaupan normaalihinnalla 34-35€ pitää vähän jo hillitä intojaan.

8 kommenttia:

Sonia kirjoitti...

On myynnissä jo. Tax free -puoteihin ei kausituotteita kaikkia tule, ja jotkut tulee myöhässä. Kickseissä ja Stockalla oli kyllä jo noita.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Sonia: kiitos infosta! :) Toivottavasti löytyy myöhemmin myös tax freestä, jos ei, niin kokeilen tavallista Hypnose mascaraa, josko olisi lähelle edes yhtä hyvä!

Sannu kirjoitti...

Minäkin kävin tuo ripsarin hakemassa ja olin todella yllättynyt tuloksesta. Positiivisesti! :) Oon kokeillut paria Lancomen ripsiväriä aiemminkin. Edellisten kanssa oon tuskaillut melkein ekan käyttökuukauden, kun ne on ollu sellasta lirua. Siksi ei ollut odotukset kovin korkeella tämänkään suhteen. Mut täähän toimi :)!!!

Mymmeli kirjoitti...

Tosi ihana blogi!! Liityn heti tämän kirjoitettuani lukijaksesi!! ;))

mainostaisin tässä samalla blogiani:
cupcakecookie.blogspot.com

uusia lukijoita kaivaten: Mymmeli :3

Annie kirjoitti...

Minäkin kipasin hakemassa myös tän ripsarin ja täytyy sanoa myös, että tekee kyllä varsin hyvää jälkeä. Ainoa vaan, että ripsarin haju on jotenkin oudon voimakas, ihan kuin siinä olis jotain parfyymia mukana ja haju on niin vahva, että haistoin sen koko ajan, kun olin sitä laittanut.. Mut ehkä siihen tottuu.. :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Sannu: kiva kuulla, mä mietin että kokeilisin myös niitä "normaaleja", mutta en tiedä sitten :P

Mymmeli: Kiitos paljon, mukava kuulla! <3

Annie: se tuoksu oli kyllä omituinen, itse en sitä haistanut enää, kun mömmö oli ripsillä, mutta sitä levittäessä kyllä. Ei nyt paha haju, mutta ilmankin pärjäis! :D

Chefale kirjoitti...

Kertokaa nyt joku mistä noita näytteitä kyseisestä ripsarista saa??? voi Härregyyd, tulen kohta hulluksi, tuota on pakko saada!
Mitä tuo ripsari maksaa, saako verkkokaupoista? Mistä?? Nähnyt monissa blogeissa hyviä arvosteluita tuosta!
Minusta muuten lukija+ :)

Kutsuisin myös kaikkia pieneen leikkimieliseen musaskabaan!

http://keywordfashion.blogspot.com/2012/02/kuulokkeet-kuin-korut-arvonta.html

Helinä kirjoitti...

lancomen doll eyes on ihan paras ripsiväri. ihania kynsiä sinulla, näitä kun kattelee niin saa niin paljon inspiraatiota taas väkrätä omia kynsiä :)

terveisin, anni @
anninpukeutumisleikki.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...