keskiviikko 17. elokuuta 2011

Päivän meikki: musta smoky

Teen silmämeikin, ja varsinkin smokymeikin aina saman mallisesti. Pyrin tekemään silmistä pyöreämmän muotoisen ja olen jotenkin tahtomattani jumahtanut tähän tyyliin.
Tänään kolkeilin hieman eri mallista silmämeikkiä:
En tiedä miten se erottuu, mutta kokeilin tällä kertaa vaihtaa meikin korkeimman kohdan paikkaa ja nostinkin sitä sisänurkasta, kohti kulmakarvan alkamiskohtaa. Yleensä korkein kohta meikissäni on kulmakarvan korkein kohta.
Luomilla musta aja hopeanharmaata Wet´n wildin "greed"-paletista, kulmaluun ja sisänurkan vaalea on Inglotin mattavalkoinen. Normaalin silmämeikinpohjustusaineen päällä ja luomivärien alla vielä Elfin creme eyeliner.

Muoksmuoks: vaihdoinkin nuden huulipunan räväkkään pinkkiin! :D Asu oli jotenkin pliisu jne, joten pääsin käyttämään uutta Eyekon pinkkiä kiiltoa, Soho on nimensä.

5 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Tuo uusi hiusten väri sopii sinulle todella hyvin! Meikkikin on kaunis, tummat hiukset tuovat sen jotenkin vielä paremmin esille.

Anonyymi kirjoitti...

Noi sun hiukset on tosi ihanan väriset!(:

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitti Nekku! :P mustakin jotenkin ruskea tukka helpottaa meikkaamista.. jännä. Toisaalta täysin meikittä olevana on sitten vähän hailakamman näkönen.

elisa: kiitoksia n___n

Panda kirjoitti...

Hei mutta nuohan sävyt ovat juuri oikeilla kohdilla, vau! Tosi nätti ja onnistunut meikki häivytyksistä puhumattakaan :).

Tukkaaah <3.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Panda: kiiitos paljon :) Onneks jaksoin muuttaa vähän kaavoja, itekkin tykkäsin tosta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...