sunnuntai 7. elokuuta 2011

Välihöpinää

Kynsistä ei ole ollut täälä blogissani kamalasti juttua. Olen kyllä koristellut niitä ja juttua tulee myöhemmin, mutta olen tehnyt ne My Dream Nailssin lakkauskilpailuun, enkä näe ihan reiluksi postata niistä vielä kuvia blogiin. (vaikkei sillä olisi väliä, mutta itse tykkään menetellä näin) Kisan jälkeen toki laitan.

Toisena asiana olisi vähän mietiskelyä FB:stä. Nyt lähes jokaisella blogilla tuntuu olevan sielä oma fanisivu, mutta itse en ole innostunut laittamaan omaani, tai no olen, jos te sinne sen haluatte? Jotain pienempää välihöpinää voisin sinne pistää ja kuvia tottakai.
Tein asiasta äänestyksen vasempaan laitaan, vastailkaapas. n____n

4 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Minäkin lähetin yhet kynnet tuohon kisaan.. Mutta en niin tosissani. Ei vaan ollu aikaa kehitellä mitään teeman mukaista :( Kesä ja työt..

Lumi kirjoitti...

Mä sain kahteen teemaan tehtyä sellaiset kynnet, mihin olin kyllä kovin tyytyväinen, kolmanteenkin lähetin, mutta niistä en niin tiedä..
Kynnet on varsin kivat, mutta kuvaamisen kanssa ei taas oikeen lähtenyt - täällä päätti olla koko päivän pimeetä ja vesisadetta, ja meidän kämpästä ei luonnollisestikaan löyty mitään paikkaa, missä olis kuvaamiseen sopiva valo :(

Kiva kyllä sit nähdä, mitä muut on saanut aikaiseksi - mun mielestä on aina mielenkiintoista katsella miten erilaisia toteutuksia samalla teemalla tulee!

Ruu kirjoitti...

mä en vaan tajua että miksi blogilla pitäisi olla omat fb: sivut, tosin en kuulu fbseen muutenkaan, joten ihan turhia mun mielestä, mutta vaikka kuuluisinkin, niin en tajua pointtia, miksi blogillapitäisi olla erilliset sivut muualla, eikä pelkka blogi riitä ?

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nunnu: jep, mä en taas erota oikein, että millon teen jotain tosissani :D Mä en ikinä suunnittele mitään, ehkä sillon voisin sanoa tehneeni tosissaan.. Eikä noihin aikaakaan kulu!

Lumi: Kiva, valo on kyllä kuvatessa ongelmallinen juttu. Kesällä sitä on liikaa, kuvat ylivalottuu ja muuten sitä on liian vähän. :D

Itekkin odotan muiden töitä! ;) Vaikka varmaan vaan finaalityöt tulee näytille? en tiedä.

Ruu: mä toisaalta tajuan, sinne voi laittaa kaikkea kivaa pientä, mitä ei blogiin muista kirjoitella/halua tehdä minipostauksia.

Ite oon vähän niin ja näin, ehkä sitten perustan, kun oikeasti keksin sinne jotain kivaa ja erikoista, miksi ihmiset haluais sielä mua seurata! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...