tiistai 16. elokuuta 2011

Karvapäivitys

Ihan minipäivitystä hiuspuolelta. Hiusten väri vaihtui eilen illalla ja ero nyt on aika näkyvä noihin oransseihin.
Olen nyt lähes 2 vuotta ollut punapää, oranssipää tai blondi. Olen myöskin tiennyt jääväni lopulta ruskeatukkaiseksi, oli vain mukavaa kokeilla kaikenlaista kun oli vielä lyhyt tukka. Nyt taas siis kasvattelen lettiäni ja ruskea väri siinä on turvallisin, kun ei tarvitse värjäillä jatkuvasti.
Vielä tää varmasti haalenee. Plus vaalennettu tukka "sieppasi" oikein kunnolla väriä, tämähän ei ollut mikään tumma hiusväri edes. Itseasiassa tämä. Tarkoituksella otettu punertava väri, koska alla hiuksissa on niin paljon punaista, että punaruskea on väistämätön lopputulos, mutta itse tykkään kyllä.

Nyt btw testissä on Giovannin Smooth as Silk hoitis ja shampoo. Shampoo noista oli vika ostos, kun luulin tilaavani hoitiksen, mutta tilasin shampoon ja tilasin sitten perässä hoitoaineenkin. 
Hoitista olen kerinnyt testailemaan 2 kertaa, shampoota en vielä, mutta mietin onkohan se jo vähän liikaa? Pelkkä hoitis sai tukasta ihan älyttömän silkkisen, eikä meinaa ponnarikaan pysyä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköset! =) Millä värjäsit??

Mari

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos Mari! Tekstissä oli linkki siihen väriin, elikkäs tällä: http://www.livecolor.com/products/hotreds/hot-cinnamon-50/ :)

Hantta kirjoitti...

Joo mäkin värjäsin tolla samalla nää mun nykyset hiukset nii eipä oo kyllä kovin lähellä paketin väriä... Mutta hyvät nää on ja sullekki sopii :)

hiutale kirjoitti...

Ihanan värinen kuontalo! Ite oon ollu tosi tyytyväinen noihin live coloreihin, vaikka oon kyllä testannu vaan niitä tummimpia sävyjä.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Hantta: se riippuu missä kondiksessa oma letti on :p mä odotinkin että tarraa tummuus, kun alla on niitä vaalennuksia niin paljon.

hiutale: kiitti :) joo, niistä määkin tykkään. Yleensä punasia ja oransseja käytelly jos en sit hennaa tai muita kasvivärejä.

Heta kirjoitti...

Tosi kiva väri! Olen miettinyt, että mitenhän käy sitten, kun päätän joskus itse luopua tästä punaisesta. :D Varmaan pitää sitten värjätä jollain punertavanruskealla, mutta kampaaja saa tehdä sen.

Nyt on tullut oltua kolme vuotta punapäänä, mutta vielä ei kyllästytä.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Heta: Kiitos, punaruskea oli kyllä luonnollinen jatke punaiselle, tuskimpa sitä poiskaan saa. Onneksi pidän myös sävystä. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...