keskiviikko 17. elokuuta 2011

Lilac

Jo varmaan 3 päivää sitten kokeilin toista elfiltä tilaamaani lakkaa. Vaaleanvioletti väri on kaunis ja onneksi tämä on vähän parempaa laadultaan kun edellinen fair pink, mutta ei tämäkään mikään huippu ole. Lakka on luirua ja sitä tarvitsi 4-5 kerrosta, mutta sivellin sentään oli vähän parempi.
Harmikseni sörkkäsin kynnet vaan kivasti pilalle, sillä kuvailun jälkeen äitini toi höyrypesurin, jolla leikin aikani ja kynnet mössööntyivät siinä samalla. Näinollen en nyt tarjoile mitään koristelukuviointia tämän mahtavan swatchikuvan kylkeen, niinkun yleensä tapanani on.

Ps. kynsissäni on edelleen nuo samat möhmääntyneet lakat, olen niin rappiolla!

8 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Oh my, ne on saanut nyt jopa tuommoiset tarrat noihin elfin pullojen pohjiin!

Alkuunsa niissä pulloissa ei ollut yhtään mitään merkintää siitä, mikä lakka on kyseessä (se näkyi vaan lakkojen pahvipakkauksissa) ja sitten ne sai aikaiseksi liimata pullojen pohjaan läpinäkyvät tarrat, joissa oli mustalla lakan nimi (..eli tosi kätevä tummien lakkojen kanssa, kun ei sitä tekstiä nähnyt kuitenkaan..)
Pienet jutut ne tekee ison eron!

Panda kirjoitti...

Göö noita siun kynsien tasaisia pituuksia, do want!

Todella nätti sävy, ihanan syksyinen ja tuollainen mitä tekisi mieli imeskellä ^^. Samaa imeskelyhalua aiheuttaa myös OPIn Parlez-Vous OPI? -sävy.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Panda: :D Sävy on kyllä ihana, muutenkin pidän violeteista tosi paljon.
Se Parlez-Vous on musta vielä "syötävämpi" kun tämä, joskus mä vielä hankin sen!
Kynsien nuoleminenhan on luonnollisesti ihan okei (re fresh mintistä en uskonut, ettei se muka maistu mintulta, ennenkun maistoin)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Lumi: Näköjään! :D Aika epäkäytännöllistä se, että ne nimet on vaan pakkauksessa. Onneks netissä on ostohistoria ja sieltä voi tsekata.
Meikeissä vieläkään ei kaikissa ole. :/

Rose kirjoitti...

Ihanan värinen lakka.

Minna kirjoitti...

Heips! Blogissani on tunnustus sinue. ;)

Mä kanssa usein sählään kynteni johonkin ja sit mulla on möykky kynnet. :D

Sini kirjoitti...

Aivan ihana tuo vaalean violetti kynsilakka! Tämä olikin ensimmäinen kerta kun satuin sinun sivullesi, ja rupeenpa heti lueskelemaan tätä blogias, koska vaikuttaa nimittäin tosi mielenkiintoselta, kun nimittäin itsekkin olen niin kynsilakka-friikki! :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Rose: jep ^^

Minna: Kiitos, vähän myöhässä lueskelen näitä! :D

Sini; jee, kiva kuulla! Toivottavasti viihdyt lukijana ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...