tiistai 30. elokuuta 2011

Electric Pineapple+Fairy Dust

Ensiksi uusista lakoista kynsille pääsivät keltavihreä Electric Pineapple, jonka päälle laitoin Fairy Dustia.
 Olin netin kuvien perusteella luullut tätä lakkaa paljon keltaisemmaksi. Lakka on mielestäni aika "päärynäisen" värinen.

Lakka muistuttaa hyvin paljon H&M:n I´m Not a Kiwiä:
Itse pidän jopa enemmän I´m Not a Kiwin väristä, se on raikkaampi ja inasen vihreämpi. En tiedä vielä jäävätkö molemmat varastooni, vai saako kenties Electric Pineapple joskus lähteä? Itse lakan väri on ihana, mutta en ole varma teenkö sillä mitään. Pitää katsoa.

Päälle halusin testata kimaltelevaa Fairy Dustia, joka on ollut "tahtoo" -listallani jo ties kuinka ja kauan. Kauniilla hologlitterlakalla on helppo antaa lakkaukseen kun lakkaukseen lisäpotkua, eikä se vaadi perushilelakan superpuhdistuksia.
Tätä lakkaa suosittelen abaut kaikille sen helppouden vuoksi.

Onko teillä suositella muita, helposti lähteviä hologlitterlakkoja? Koska eihän näitä voi olla liikaa koskaan!

9 kommenttia:

Mansikka kirjoitti...

Fairy Dust on ollut omallakin pakko saada- listalla jo kauan ja vasta äskettäin sen kotiutin. Eikä kaduta pätkääkään, se on ihana!

Rose kirjoitti...

Ihanat kynnet :) Ep on ihanan värinen.

Mia kirjoitti...

Ihanat!!! Mulla on Nfu:n hologrammikimalluslakka, enkä oo muita vastaavia kokeillut niin ei vertailupohjaa ole, mutta se on ihan mahtava,eikä mielestäni hirveen paha poistettava.

I'm Lacking kirjoitti...

Ihanan värisiä lakkoja

Anonyymi kirjoitti...

OPI I juggle...Men on helposti poistettava kimallelakka myös =) Tosin itse kaipaisin siihen vähän enemmän kimallusta mutta kaippa sitä voi kerrostaa.

Mari

Anonyymi kirjoitti...

Oi! Ja Fairy Dustin kaveri Golden Enchantment on varmasti kiva =) Pitäski oikeestaan hankkia se..

Mari

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Mansikka: totta, yhtä ihana on, mitä toivoinkin! :)

Rose: Kiitos!

Mia: Nfulla on kyllä ihania lakkoja, haluaisin niitä vaikka miten monta!

I´m Lacking: Niin on ^^

Mari: Näytti kivalta lakalta, mitä googlasin. En varmaan ihan heti hanki, kun vähän samanlainen oli fairy dustin kanssa, mutta ihana se oli silti.

Golden Enchantment on kanssa ihana, vaikka en kullasta niin välitä. ;)

Papu kirjoitti...

"I juggle... Men" (IHANA LAKKA!) ei itse asiassa musta ole juuri lainkaan samanlainen kuin Fairy Dust, katopas mun glitterpostaus jos ehdit niin siinä on rinnakkain noita glitterlakkoja :)

Fairy Dust on kyllä todella kaunis lakka, se tuikkii kuin pikkuruiset värikkäät jouluvalot... iihhh! ♥ Noi sun kynnet on niin nätit, musta on ihanaa nähdä tuollaisia sävyjä toisilla kun mulle toi ei sopisi yhtään :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Papu: älä nyt ala, kun just uskottelin itselleni, että se on niin samantapainen fairy dustin kanssa, vaan vähän pienempää, etten tarvitse sitä nyt!! :D

Okei, se on ihana ja varmaan ostankin sen joskus vielä ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...