keskiviikko 24. elokuuta 2011

Vaaleanpunaisia juttuja

Tänään sain kotiin odottamani syntymäpäivälahjan ja sille pari kaveria.
Pakko aluksi valottaa, etten ole ikinä ostanut varmaan kun yhden hajuveden, koska en yksinkertaisest ole jaksanut koluta niin kamalaa määrää eri tuoksuja ja sitten pitäisi vielä tietää, millaiseksi tuoksu jää juuri minun ihollani.
En pidä monistakaan tuoksuista itselläni, joten olen kokenut tämän metsästyksen jopa ahdistavaksi, kunnes eräänä päivänä oli kesällä ihan liian tylsää.

Kolusin Iisalmen emotionin hajuvesiä huvin vuoksi, aikaa tappaen, mutta sieltä löytyikin aivan yllättäen juuri sellainen tuoksi, minkä ehdottomasti tahdon. Ei liian makea, mutta raikas ja tyttömäinen (mutta ei liian tyttömäinen ;D ).

Tuoksu on Chanel Chancen eau tendre.

Olen mielettömän iloinen, että olen löytänyt omanlaisen tuoksun.
Aika lähelle kiri Miss Dior cherie l'eau, joka on mielestäni aika samankaltainen. Chanelin vei kuitenkin voiton, vaikka Miss Dior vikittelikin minua upealla pullollaan.

(koitin tehdä sellaista mukatyylikästä trendilehtikosmetiikka-astelmaa, mutta cosmopolitanilla *lol*, kun sen vätrit mätsäsivät niin hyvin, en vaan osaa)
Löysin sopivan meikkipohjasävyn Maybellinen Dram Matte mousseista, 021 nude. Ehkä nyt inasen liian vaalea, mutta enimmäkseen syksyksi ja talveksihan tämä on. Tähänastisista kokeiluista, ainakin toistaiseksi lupaavin väri omalle iholleni.

Lisäksi 1/3 kokoinen mascara Lamcomelta. Hypnose Doll Eyes ripsivärin "luksussamplen" sai noutaa jälleenmyyjiltä ilmaiseksi, jos tilaa cosmopolitania (kai niitä muutenkin jaetaan).
Ongelmaksi koostui vain se, että oikeasti tämä on ihana ripsari! Siis oikeasti, olisikohan jopa maybellinen colossalia parempi. Tämä tuoksuu jännästi joltain hajuvedeltä, mutta harja sekä aine ovat mieleisiäni. Niistä postaus kuvien kera huomenna!

Vielä vaaleanpunaista teemaa jatkaakseni, loppuun päivän kynnet:
Tuo violetti himellys ei näyttänytkään vaaleanpunaisen päällä niiiin hyvältä, kun luulin. Varmaan totetan vähän samanlaiset kynnet lähiaikoina, mutta eri lakkavalinnoilla.
Leopardiläiskät on maalattu perus akryylimaaleilla, vaaleanpunaisena China Glazen Pink Underground. Kärjissä yes loven violettia glitteriä.

4 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Uuuh, onnittelut uudesta tuoksusta! Se on jumalainen, yksi ihanimpia mitä maailmassa on ja se löytyy myös minun peilikaapistani <3 ;).

Minä en ole lämmennyt yhdellekkään Diorin tuoksulle, ne on ollu omaan nenääni suht kamalia ^^'. Mutta ne rusettipullot ovat kyllä söpöjä.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Panda: mä mietinkin taannoin, että saitko sä sen omasi, kun sullahan kävi tax freen kanssa joku kämmi?
Ja ihana tuoksu on <3

Mullekkaan ei kelvannut muut diorit, mutta se yksi niistä oli vaan niin samankalatainen tämän kanssa, että se olisi käynytkin, mutta jotain tässä oli silti enemmän :P

Lumi kirjoitti...

Kiva lakkaus, tuo pikkurilli antaa kivasti lisää ilmettä kokonaisuuteen :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos Lumi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...