maanantai 1. elokuuta 2011

Sinistä himellystä

Hienoa kun voi keksiä omia sanoja, jotka kuvaavat lakkoja! :D Testissä tänään (tai no 2päivää sitten lakkasin nämä kyllä jo) toiseksiviimeinen Flormarin lakka, sitten on kaikki dokumentoitu blogiin!
Kyseinen yksilö on U25 nimeltään, joka kuulostaa sukellusveneeltä.
Tätäkään ei muiden himellyslakkojen tavoin saanut kuvattua ihan oikein. Kaunis sininen lakka, jossa hileitä, jotka vaihtavat väriä turkoosista vaaleanpunaiseen, livenä tämän näkee heti kun lakkapullon ottaa käteen.
Vaikka lakka on kaikenkaikkiaan kaunis, sitä piti laittaa 4 kerrosta, että se peitti. Varmaan olisi ihana mustan päällä, kuten myös sarjan punainen, joka on muutenkin mielestäni kauniimpi, vaikka siinä ei olekkaan mitään väriä vaihtavaa hohtoa.

Ylläolevista kuvista keskimmäinen on tummuusasteeltaan mielestäni lähimpänä totuutta, kimallukset varmaan kääntää lakan vaaleammaksi kun onkaan.
(koristeluraidat Golden rosen koristelulakoilla)

5 kommenttia:

Ine kirjoitti...

Ovat muuten aivan älyttömän suosittuja "tavistenkin" keskuudessa ilmeisesti, kun alkavat olla loppu joka paikasta nuo Flormarit. Kahdesta kaupasta olen jo katsonut, toisessa ei ollut enää ollenkaan ja toisessa vain kaksi väriä ja muutama hassu pullo jäljellä. Helsingistä aion vielä vilkaista mutta kyllä ovat hanakasti menneet :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ine: onhan ne muita lakkoja halvempia kuitenkin :P
Mutta luulen tämän tyhjenemisen johtuvan siitä, että niitä ei enää täytetä uusilla lakoilla, vaan myydään pois ne mitä on jäljellä. Aluksihan noita täytettiin jatkuvasti uusilla.

Pumpulipupu kirjoitti...

Sinulle olisi blogissani kosmetiikan Top 10 -haaste! :)

Maryah kirjoitti...

U-P-E-A sininen! Hui! Ihanaihanaihana..!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Pumpulipupu: tänks!

maryah: halpakauppoja vaan ratsaan, jos onnistas löytää toi lakka vielä ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...