perjantai 29. heinäkuuta 2011

Mustaaaa!

Miten kamalaa, en ole omistanut lähes vuoteen mustaa kynsilakkaa! Joku Lumenen jämä oli, johon tein omat glittersekoitukset vuodenvaihteessa, mutta ei muuten.

Onneksi yksi flormareistani on ihan normaali musta ja muistin ostaakkin sellaisen. Mustan ja valkoisen osto jää aina vähän, kun ne on ns. tylsiä, mutta niitä on aina "pakko" olla.
Tässä siis nro. 313:
Yksinkertaisten koristeluiden jälkeen, tekisi mieli kokeilla taas jotain vaativampaa. Pää vain lyö tyhjää ja lyhentynyt kynsien pituuskin jotenkin aiheuttaa nyt päänvaivaa.

12 kommenttia:

Vauhtimamma kirjoitti...

Nää on ihanat! Multa puuttuukin tuommoinen melko kiiltävä musta. Tuommoinen täytyy siis saada jossain vaiheessa omaankin kynsilaatikkoon.

Iisa kirjoitti...

mukavan simppeli idea ja nätti toteutus :>

Sandra kirjoitti...

Ihanat! Itsehän en mustalle pohjalle kertaakaan ole onnistunut saamaan muuta kuin täydellisiä katastrofeja, onneksi jotkut onnistuu siinäkin :) ja nykyinen musta lakka alkaa olla sellaista liisteriä että ei sillä mitään enää saa aikaiseksi, eli pitää kai se minunkin käydä uusi ostamassa ;)

Keijju kirjoitti...

oijjoi, ihanan kesäiset kynnet oot mustalle pohjalle tehnyt :)

Cailin kirjoitti...

On muuten näyttävät nämä :o

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Vauhtimamma: Kiitos, joo kyllä perusmusta on aina hyödyllinen, käy konadeihinkin yleensä, oli merkki mikä tahansa. (:

Iisa: Kiitos :P

Sandra: kaikki värit eivät kyllä näy mustan päällä, siksi ite ajattelinkin aluksi vain laittaa fimoja, kun pelkäsin vähän sotkua kans.
Musta ja valkonen lakka tuppaa oleen vähän liisteröitymiseen taipuvaisia, muutaman kuukauden välein saa ostaa uuden :D

Keijju: kiitos! :)

Cailin: Kiitti :D

Jännä, itse en oikein ollut vakuuttunut näistä kynsistä, kun vähän tein nopeasti, mutta onneksi kuitenkin otin kuvat blogiin ^^

Lotta ♥ kirjoitti...

Tosi upea musta lakka! Voiko noita tilata netistä jostain? Täältä härmästä on aivan turha kuvitellakaan löytävänsä moista lakkaa...

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Lotta: en tiedä, en ole ainakaan missään nähnyt, mutta jos johonkin Vapaa Valintaan tms halpakauppaan pääsee, kandee tarkistaa. (:

RvaM. kirjoitti...

Onpas kivat taas! Mustahan toimii aina :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

RvaM: kiitos ja totta! ;)

Mohn kirjoitti...

Onpas kivat koristelut! Me likes! Näyttää tosi kivan värikkäältä mielestäni. Ja toi pelkkä mustakin näyttää hyvältä, jotenkin todella 'mehukkaan' näköinen musta lakka.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos Mohn!
Joo, toi musta oli ilman päällyslakkaakin mielestäni hyvin kiiltävä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...