sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Flormarin graffitilakka

Multa on vähän mennyt kaikki ihanat ja uudehkot Flormarit nyt ohitse. En ole käynyt kaupoissa missä niitä myydään ja kuulemma niitä on ollut jo vaikka mitä ihania. Ainoat mitä löysin, oli muutama erilainen graffitilakka läheisen Vapaa Valinnan hyllyssä, olisikohan ollut vihreitä, keltaisia ja oransseja? Ehkä joku muu vielä.

Ostin sitten oranssin testiin ja ajattelin, että voin käyttää sitä joihinkin raikkaisiin kevät/kesämanikyyreihin.
Mulla oli sattumalta kynsillä pelkkää China Glazen Sugar High-lakkaa ja kokeilin sen päälle. Ei varmaan ihan se järkevin valinta, graffitikuvio ei paljoa näkynyt.
Lakkasin kiekolle valkoisella lakalla pohjan ja otin siitä vielä vähän paremman kuvan lakasta.
Oma mielipide lakasta on se, että itse tykkään tällaisesta krakelointijäljestä kaikkein eniten. Pientä ja todella "murskatun" näköistä.
Parasta tietenkin on se kahden euron hinta ja varmaan värivalikoimakin on joskus ollut jossain todella hyvä. Itse iskin apajille todella jäljessä.

Onko ihmisillä tietoa siitä, mitä muita värejä näitä on ollut? Tai mikä on yleensäkkin Flormartilanne? Pitääkö mun vielä lähteä joku tokmanni katsastamaan ja pelkästään näiden lakkojen takia. :D

8 kommenttia:

Nails1820 kirjoitti...

näin yks päivä Seppälässä myytävänä Flormar Supershine-lakkoja :) 2 kpl 5€ :) Oli hienoja värejä kyllä!

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin neonvärejä on ollu. Mulla on itelläni neonvihree flormarin graffittilakka.

Mirja kirjoitti...

Itellä on noita graffiti lakkoi v-vihreä, punainen, sininen ja kultainen. Värejä on paljon muitakin :) Ja noita tavallisia flormarin lakkoja en jaksa edes luetella vaan sun on helpoin käydä kattomassa ne mun blogistani http://lepikossakuhisee.blgspot.com ja sieltä Kynsilakkani sivu. Mulle kun on noita kertynyt ihan kiitettävästi :)

Nora kirjoitti...

Sinistä, oranssia, keltaista, vihreää ja pinkkiä graffitia ainakin, plus kultaista ja hopeaa. Ja Flormar Supershineja on juu myös Seppälässä. :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nails: mitä ihmettä, miks mä en oo nähny Seppälässä noita! :P Kuitenkin parissa eri Seppälässä silleen välistä käyn.. pitää mennä uusiks.

Anonyymi: jännää, kuulostaa eksoottiselta :P

Mirja: Kuulostaa jännältä, blogisi kuvan perusteella ainakin kultainen flormarin graffiti näyttää kivalta!

Nora: mun niin täytyy m ennä noita supershinejä metsästään nyt Seppälään! ;D

Jane kirjoitti...

Kyllä kannattaa vielä käydä Tokmanni katsastamassa. Meillä on siellä paaaaaaaljon näitä lakkoja ja tällä hetkellä hinta 1,99€/kpl. Muutaman kappaleen itsekin omistan näitä kräklejä (vihreä ja oranssi) sekä supershine-lakkoja (pinkki ja violetti).

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Joo, musta vaan tuntuu etten saa ikinä aikaiseksi mennä Tokmanniin, se on niin sillä suunnalla missä en koskaan käy. :D Vaikka ei olis kaukana..

Jenni kirjoitti...

Liityin lukijaksi :) Mulla on flormar lakkoja melkein jokaisessa värissä mitä niitä on. :D On peruslakkoja, kimalle, neonvärejä, metallihohtoja ja just noita graffiteja (musta,tum.sininen, vaal.sininen, hopea, kultanen, neon värit jne.) Ja olen ostanut ne kaikki vapiksista ja tokmanneilta. Muissakin perus tavarataloissa voidaan niitä myydä, mutta anttilassa oli se tokmannin 2e:n lakka, hintana oli sillä 5e :D Mulla löytyy blogista jonkun verran kysnijuttuja ja kuvissa vilahtelee juuri noita flormar lakkoja esim. tässä :

http://i-dont-think-twice-i-just-do.blogspot.fi/2012/07/nail-polish.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...