tiistai 17. tammikuuta 2012

Meikkijuttuja!

Hitsit, mä oon varmasti unohtanut miten otetaan järkeviä meikkikuvia. Ei tuu nyt mitään ei! :D Okei, vessan valolla otettuja, mutta jotenkin vanhat kuvat ovat olleet parempia. Pitää taas tsempata tässäkin suhteessa.
Nyt tulee siis se joskus luvattu meikkipostaus. En vaan laittanutkaan tätä tuolloin noin viikko sitten, kun otin tähän pari kuvaa lisää.

Olen kyllä ahkerasti meikkaillut ja tehnyt kivojakin meikkejä, olen vain vältellyt kameraa. Toisaalta todella epäfiksua, moneenkohan postaukseen mulla vois nytkin olla matskua.

Kuitenkin, päivän meikeissä on käytetty Yves Rocherin irtoluomivärejä. Värit ovat muuten todella herkkuja, mutta eivät toimi mielestäni ilman pohjustajaa ja mielellään jotain tahmeampaa, mihin tämä voi tarttua. Vähän samahan se on kaikkien irtoluomivärien kanssa, mutta näistä ei muuten tahdo edes irrota väriä. Jos pohjustus on kuitenkin kunnossa, näillä saa aikaan upean, lähes metallisen lopputuloksen. Plus purkit ovat tooosi söpöjä. n___n
02 Nacres taupes, 03 Nacres dorées ja 01 Nacres roses 

Taupen sävynen on ollut aika ahkerassa käytössä itselläni. Se on sävymaailmaltaan sellainen, mitä käytän paljon arkimeikeissä ja helppo taputella esim liikkuvan luomen keskelle, tuomaan lisähehkua.

Tässä sitten pari esimerkkikuvaa meikeistä.  Ensin Nacres Taupes ja toisena Nacres roses. Kummassakin on lisänä muitakin luomivärejä, varmaan kaikki Inglotin. Kuitenkin liikkuvan luomen, ns. pääsävy on yllämainittuja irtoluomivärejä.


Kuvien valotusasetukset pomppivat kylppärin valossa miten sattuu ja osa kuvista on tärähtänyt. Hyvähyvä. :D

Molemmissa kuvissa rajauksessa on käytetty jännää kajaalia YR:ltä myös.
Tuote on helppo käyttää ja saa helposti pehmeät, intensiiviset rajaukset. Huolta herätti ensin vain se, mitä ihmeessä teen kun terävä kärki kuluu. Olen nyt kokeillut jo pariinkin kertaan teroittaa sitä ja siihen sopii (ainakin toistaiseksi) ihan tavallinen meikkikynän teroitin ja paksummalle kynälle tarkoitettu puoli. 

Ylläolevat Yves Rocherin tuotteet on siis saatu ilmaiseksi.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Touta kajalia ei ole tarkoitus teroittaa ollenkaan vaan sitä kuuluu käyttää sillain vaaka-asennossa jolloin kärki pysyy aina terävänä. Samanlainen ollut oriflamella jo ainakin 5 vuotta :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

No voi kroooh :D Miten mä en tajunnu tollasta.. Tai siis no mä en keksinyt että toi on VAIN sisärajauksiin, mä kun teen aina vaan ripsien tyveen pienen rajan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...