sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Päivän meikki ja mineraalipohjapohdintaa

Tämä postaus sisältää samaa vanhaa agastausta, meikkipohjien sopimattomuudesta.

Ennen sitä, kuvat päivän meikistä. Halusin jotain pientä kivaa, mutta en överiä, joten menin tuollaisella neutraalilla, kera huomiovärin. Luomivärit manlyn paletista:


Sitten meikkipohjaongelmaan. En oikein koskaan ole löytänyt

Seuraavaksi koitan selittää jotain meikkipohjista. Kuvien värit eivät oikeasti ihan toimi, esimerkiksi ylemmät ovat voimakkaan talvivalon vuoksi aika vaaleita ja viileitä. Sitten yksi eri aikaan otettu kuva allaolevissa, totuus on oikeasti siis jotain näiden väliltä.

Omistan siis kolme pohjasamplea, kaikki Sassy Mineralsin. Ylemmissä meikkikuvissa naamaani on pyöritelty suht voimakas kerros Golden mediumia:
Purkissa sävy on ehdottomasti liian hunajaisen lämmin, iholla kuitenkin hieman neutraalimpi, mutta mielestäni liian vaalea. Näistä kolmesta samplesta kuitenkin eniten ihooni sulautuvin.

Kuvat pomppasivat taas kylmemmiksi valon takia.. Nojoo, ylemmässä iholla on Neutral Medium. Toisiksi paras näistä, kuitenkin liian harmahtava ja vaalea. Oikeasti kaikki näistä näkyivät valkoisena läiskänä kädessä, mutta ei ilmene ihan niin hyvin kamerasta. Oikeastaan tämäkin näyttää suht hyvältä tässä.
Warm medium näyttää purkissa kaikkein eniten ihooni sopivalta. Mutta eipäs olekkaan, ihan liian vaalea ja punertava livenä.

Ilmeisesti ihoni PH tekee temppujaan mineraalienkin kanssa, eli sävy on usein aivan erilainen, mitä purkissa. Olen tilannut nyt Lily Lololta neutraalin ja pari oliivisävyä. Selkeästi olen jotain toiseksi ja kolmanneksi tummimman väliltä, eli mediumit ovat inasen vaaleita. Epäilen kyllä että seuraava tummuusaste voi olla nyt talvella liian tumma, mutta jos sekoittamalla saisin hyvän ja kesällä voisi käyttää enemmän tummaa.

Jos Lily Lolotkaan eivät toimi, otan testiin varmaan Sassyltä seuraavat: Neutral Tan, Olive Medium ja Olive Tan.

Kivaa päästä ensimmäistä kertaa elämässä kokeilemaan oliivisävyjä, suomessa ei kamalasti sellaisia meikkivoiteita ole. Ilman kameraa erottaa selvästi ihostani kylmän keltaisuuden ja sellaisen perusruskean neutraalin.

5 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kaunis meikki!

Anonyymi kirjoitti...

sulla on kauniit kulmakarvat :) :D

Mervi kirjoitti...

Tosi hyvät toi vihreä silmämeikki. Oli useampia niin kivoja vinkkejä noissa parissa postauksessa, joita ehdin lukea, että jouduin pinterestöimään useamman kuvan! :)

Läpi lasien kirjoitti...

Itse käytän everyday mineralsin pohjia. Sieltä saa kätevästi tilattua samplesetin pelkkien postareiden hinnalla. Ja löytyy omat pohjat normaalille, rasvaiselle ja kuivalle iholle. Suosittelen kokeilemaan =)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitti Anni!

HANI: haha, kiitos. :D

Mervi: Kiitti, mukava kuulla ^^

Läpi lasien: Hei kiva vinkki, pistän korvan taakse :P mulla on ongelmana monesti juurikin tuo rasvaisuus iholla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...