keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mineraliluomivärit käytössä

En kovin hyvin osaa käyttää irtoluomivärejä, ainakaan tarkkaan työhön. Siksi ehkä ne jäävät käyttämättä ja yleensäkkin tartun harvemmin pakkini sololuomiväriosioon. Helpompi ottaa yksi iso paletti eteen ja tehdä samalla koko meikki.

Omistan kuitenkin muutamia, todella kauniita mineraaliluomivärisampleja, eikä niiden nyt soisi homehtuakkaan omassa nurkassan. Tuossa pari päivää sitten otin pari sellaista käyttöön ja tein meikin.
Jes, kun tuijottaa suoraan kameraan, saa tollasen kierosilmäposen. :D
Kuten näkee, työn jälki ei ole niin tarkka näillä tehtynä. Käytin tähän kahta erilaista luomiväriä, liikkuvalle luomelle shokkipurppuraa Pure Luxen Shadow Charmia ja varjostukseen Mad mineralsin Retroa, joka on mattamusta, hopeilla hileenpalasilla.
Näyttää kylläkin, että se on sininen.

Poskilla kuvissa näkyy uusi lemppariposkipunani, Mschic by seppälän 05-Goddes.
Purkissa ja voimakkaasti testattuna pelottava sävy, mutta erään toisenkin pelottavan tumman sävyn kanssa, tämän saa levittymään upean luonnolliseksi poskiin.

3 kommenttia:

Jane kirjoitti...

Ihanan värikäs meikki! En yleensä innostu kauheasti blogien meikkikuvista, mutta meinasin pudota tuolilta kun näin tämän (siis hyvällä tavalla) :D mukavaa vaihtelua monien kovasti suosimaan ruskeaan ja mustaan :)

Psst. sinulle on haaste blogissani: http://nail-wonderland.blogspot.com/2012/01/one-lovey-blog-award.html

Myy kirjoitti...

Hieno meikki! Millä meikkaat sun kulmat? Oon yrittäny kauan ettiä ittelleni sopivaa sävyä ja toi näyttää kyllä hyvältä...

ella kirjoitti...

Tää uusi ulkoasu on niin ihana ^^ Niin raikas.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...