lauantai 29. toukokuuta 2010

Crocsitko joudun hankkimaan ma.

Mulla on ollut tässä pari päivää pidempää torityötä takana ja postausiakin tullut heikonlaisesti. Huomasin, ettei sekään ole täysin kynsihellää työtä, nimittain oikeain nimettömän kynnenpää rispaantui pahoin. Eli siis hieman mutaiset herneet laitettaessa litran mittaan tekee hallaa aikalailla kynsille. Niisk.

Mutta sitten itse ongelmaan, meinaan kenkiin. Mulla ei ole yksiäkään kenkiä, jolla voisi seisosekella päivät pitkät. Eli jotain pehmeyttä pitää saada jalan alle! Tietty jalka tästä vielä tottuu, mutta mulla ei ole hei edes lenkkareita.
Olen tehnyt tutkimus työtä, missä olisi paras hintalaatusuhde ja.. kyllä.. Crocsit! Otin vähän selvää malleista, sillä äitelläni ainakin on ihan mukiinmenevän näköiset kiilakorkosandaalit. Tässä alla omia suosikkipoimintoja tältä kylmänväreitä aiheuttavalta merkiltä:
Kyllä minä noista jokaisen parin kelpuuttaisin torille jalkojeni alle! Noista (varsinkin samettipintaisista) on se perus karmiva malli kaukana. Nyt jos ensiviikolla olisi aikaa tilata tai käydä sovittelemassa jossain noita vähän. Kuitenkin luulen, että tilaamisen puolelle menee, sillä noita hienoimpia malleja ei oikein ole Suomen kaupoissa.

Mitäs mieltä muut immeiset on tämän parjatun merkin kengistä? Suostuisitteko mm. ylläolevia käyttämään "olosuhteiden pakosta"? :)

10 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

oho nuohan näyttää hyviltä!:)
itse ottaisin varmaan nuo punaiset

Laura kirjoitti...

Omat lempparit on kans noi ylärivin punaiset :) nyt lähinnä saatavuus ja hinta ratkasee, minkälaiset saan ostettua.

Nunnu kirjoitti...

Minä käytän niitä perusmalleja vaikkei olis pakko. kun ne on niin pehmeät niin niillä on hyvä kävellä töissä :) Ei hävetä vaikka niillä kävelenkin :)

Laura kirjoitti...

Mä en oo suostunu edes kokeileen jalkaan sellasia.. :D Noi merkin muutkin (ja hienommat) mallit on kans sitä samaa pehmomatskua..

Panda kirjoitti...

Oi nuo skottiruutuiset kengät ovat söpöt! En olisi edes hokannut että nuo ovat krokotiileja jos et olisi sanonut :D!

Ps. Marketeista saa "feikkikrokoja" jo ihan viidellä eurolla :). En tiedä miten ne ovat jalassa pitkää päivää tehdessä, mutta ainakin mökillä yms puuhaillessa ovat olleen oikein näppärät ja mukavat.

Ihanaa kuulla että joku muukaan ei omista lenkkareita :D!

Laura kirjoitti...

Panda: oooo, onko niitä viiden euron kenkiä, muitakin kun sitä karseaa perusmallia? Koska mä en vaan voi sellasia pitää :( tulis itku.

Ruu kirjoitti...

joo noita voisin jo kuvitella käyttäväni, mutta sitä perusmallia en missään muualla kun mökillä jakaani laittaisi :D

Laura kirjoitti...

Ruu: pikkusen samoilla linjoilla.. enkä mää sielä tiskin takana kovin esillä ole, mutta on se kiva jos on mieleiset kengät sieläkin jalassa.. ja kun tepsuttelen kahvireissuillekkin tms..

I'm Lacking kirjoitti...

Noi ballerinat on aika söpöjä :). Pitäis ostaa uudet ballerinat mutta en vielä tiedä millaiset.

Laura kirjoitti...

Mulla on vähän sama ongelma :P Mulla on yhdet balleriinat, mut haluaisin toisenlaiset.. tai sitten olen vaan ahne :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...