torstai 20. toukokuuta 2010

Hot Sun

Tässä postauksessa onkin sitten kuumia värejä. Ihan ekana Essencen keltaisen Sundancer nimisen lakan. Tämä oli itseasiassa ainoa lakka, joka ei oikein noista sopinut itselleni. (en osaa selittää miksi, joku vaan nyppi ihonvärin kanssa) Väri on kyllä ihana ja tajusinkin tuon vasta lakan ollessa kynsissä. Lakka on tosi chddarinjuuston värinen. Kai mulla sitten sopii viileämmät keltaiset paremmin?
Koristelin nämä punaisin kukkakuvioin, mutta... töhrin kynnet kiireessä. Joten ei siitäkään kuvia.
Leikittelin myös meikeilläni vaihteeksi. Se on vaan niin kivaa! Ensin onnistuneempi, paahteinen aurinkomeikki mineraalimeikeillä. Tässä on käytetty oikeasti vain kahta väriä, punaista (yläluomen rajaus) ja kullankeltaista. Oranssi on vaan niiden sekoitus :) (silmät näyttää tässä meikissä ihan kumman sinisiltä? en tajua)
Toiselle puolelle tein viileän "kuu" meikin, jollain halpisväreillä.Käytetty rajaukseen sinistä ja luomeen harmaan oliivinvihreää ja kahta hopeista.
En vielä tiedä, onko kesällä viileät värit se cool juttu vai lämpimät hot ;) Kai fiilis on se tärkein sanelija. Yksi asia on varma. Pitää kontrolloida luonnostaan eripari kulmakarvat kuntoon.

7 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Hienot meikit, kauniit sävyt!

Laura kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

oranssi saa sinisen näyttämään sinisemmältä, siks silmä on niin kauniin värinen ! ps. ompa täydellinen kynsilakkasävy : )

Laura kirjoitti...

Jotenkin on vain tuntunut, ettei silmäni ennen ole ollut noin sininen, vaikka olenkin sitä oranssinsävyillä meikannut :D
Sävy lakassa on tosiaan jännä :)

Anonyymi kirjoitti...

ehkä nyt on sitte sattunu just täydellinen yhdistelmä tuomaan sen värin esiin : D

Laura kirjoitti...

Olen myöskin huomannut, että kun ennen silmäni olivat ihan selkeästi vihertävämmän harmaat, niin nykyään ne ovat tosi sinertävänharmaat. Mutta sitähän ihmisen silmien väri muuttuukin lapsuudesta joillain..

Anonyymi kirjoitti...

hihi voihan se ollakki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...