torstai 13. toukokuuta 2010

Huulikiillon värinen lakka ja käsinkoristelua

Nyt nämä 2 muuta Dependin lakkaa. Sävyt 60 ja 30. Niin julmia tällaiset numeronimet.. *niisk*. Kuitenkin, tämä 60 ihan jonkun huulipunan tai kiillon värinen. Jotenkin omassa tylsyydessään ja Mavalamaisessa värissään kiva.
Sitten siihen päälle vähän koristuksia ja 30 kimallelakka.
Numero 30 antaa mielestäni aivan upean "keijumaisen" pinnan. Se on myös todella helppo poistaa, eikä sen kanssa tule mitään perinteisiä glitterlakanpoistotappeluita. Tässä vielä kuva kimalluksesta ilman koristeita:

8 kommenttia:

Mansikka kirjoitti...

Pitääkin harkita tuon 30. hankkimista, sillä kaipaisin kyllä lakkaa, jolla saisi tuollaisen efektin, mutta jota tulisi myös käytettyä, jos poistaminen ei ole yhtä kamalaa kuin normaalisti tuollaisilla lakoilla.

Laura kirjoitti...

Joo kyllä kannattaa :) Poistamisessa ei ollut mitään eroa pelkkiin värilakkoihin! Odotin edes _jotain_ kitkaa.

Panda kirjoitti...

Olen jo pitkään harkinnut sellaisen lakan ostoa joka toisi pinnalle jotakin säihkettä ja kiiltoa (joka kuitenkin erottuu eikä vain kimmalla), mutta en ole törmännyt vielä sopivaan. Tuo 30 vaikuttaisi olevan tuohon tarkoitukseen aika hyvä! Äh, miksi nuo on nimetty noin tylsästi numeroilla.

Laura kirjoitti...

Pitää alkaa nimeileen noita ite :D Musta on vaan tosi kylmää, jos lakalla ei ole nimeä. Tuo voisi olla Fairy Dust, jos CG:llä ei olis jo sen nimistä.

Sonne kirjoitti...

Oon ihan samaa mieltä tuosta, että pelkät numeronimet on NIIN tylsiä! :D Itselläni himottaa juurikin esim CG:n lakoissa nuo nimet js houkuttelee ostamaan. 8]

Laura kirjoitti...

Plus pullo vaikuttaa kans tosi paljon. Siksi nää Dependitkin meinannu jäädä hyllyyn. Sitten kuitenkin miettii, että onko oikein maksaa enemmän pakkauksesta ja nimestä? :D

S kirjoitti...

Mä harhailen aina Dependin hyllylle Kickseissä, mutta ikinä en ole vielä ostanut. Juurikin pullo ja nimettömyys ärsyttää, ja harvemmin nuo sävytkään on kovin ihmeelliset.

Koristelusi on tosi nätit, tosi harmoninen kokonaisuus ja sopii hyvin kynsiisi

Laura kirjoitti...

Voi kiitos :)
Mä eksyin Dependin hyllylle just parin räväkämmän värin takia. Niiden ja Evelinen huippu hololakkojen myötä olen miettinyt, mitä kaikkea "missaan" kun en näe tavallaan sitä hienoa väriä purkin takaa. Mitkä kaikki haluaisin jos samanlainen lakka olisi vaikka GOSHin kaltaisessa purkissa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...