sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Todella outo uni..

Viimeöinen uneni oli jotain niin outoa, että päätin jakaa sen ihan kaikille :D

Olin jotenkin päätynyt Helsinkiin ystäväni T:n kanssa. Olin ostanut Live blondin värin ja Live oranssin hiuksiini. Kuitenkin jotenkin päädyimme jonnekkin yökerhontapaiseen (vaikka oli vielä päivä). Sielä me istua nökötettiin ja mä mietin, miten pääsen takas Tampereelle (asuin unessani vielä porukoilla).
Sitten kun siinä istuttiin, sinne yökerhontapaiseen tuli Glam With M blogin Maria, sen pari kaveria ja Axl Smith, joka istahti mun kaverin viereen. Jotenkin se uni Axl oli mulle töykeä ja ajattelin vain, että haluan värjätä mun tukan. No..koska en päässyt kotiin, oli sen yökerhontapaisen takana suihkutilat. 3 koppia vieretysten ja ajattelin mennä sinne värjäileen. Niiden kolmen kopin väliseinät oli otettu pois ja tilalle laitettu hieromapöytä, jossa se Maria makas ja ne sen kaverit hiero sen selkää ja jalkoja. Tässä vaiheessa mä olin niiiin vttuuntunut ja kirosin koko naisen alimpaan helvettiin. Siis koska en sen takia päässyt värjäämään tukkaa. Hiton piaaz. Kuka tahansa nyt voi haluta yökerhoon värjäileen tukkaa suihkutiloihin hei?
Menin takaisin siihen pöytään, jossa oli mun kaveri ja Axl. Hukkasin mun Blistexistä korkin (unessa oli muuten sellainen kuulapäinen Blistex, jota en koskaan käytä) ja etin sitä korkkia taas kerran ihan kyrpiintyneenä, jolloin Axl motkotti mulle jotain.

Uni päättyi abaut tuohon, mutta jossain vaiheessa muistan, että jauhemainen meikkipohjani oli kaatunut ja jäljellä oli vain pieni määrä. :(

5 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

No kaikkea se sinäkin näet unissasi :D

Laura kirjoitti...

No joo o :D mun unet harvoin muutenkaan on sellasia "realistisia".

*~SL kirjoitti...

Hassu uni!

*~SL kirjoitti...

minä näin muuten unta että olin ruokakaupassa yhdessä Mikko Leppilammen kanssa :D

Laura kirjoitti...

Luin ensin, että Mikko Alatalon kanssa :D (voi ei, toivottavasti se ei tuu nyt mun uniin)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...