sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kirsikkakynnet

Koska myyn tällä hetkellä mm. kirsikoita, niin sain niistä inspiraatiota kirsikkakynsiin. Mansikoitakin löytyy, mutta mulla oli tuossa taannoin mansikkakynnet, niin ei ihan heti niitä :)
Itse tykkään, vaikka idea onkin ihan tavallinen. Pientä "extrablingiä" kuitenkin tekee strassit kirsikoissa ja tuo yli-ihana Dependin hilelakka.
Että tekis mieli shoppailla vähän uusia lakkoja.. ensiviikolla voisi laittaa mahdollisesti E-bayhin tilausta menemään. Jesjesjes :)
Voi muuten olla tällä viikolla tuo postausvauhtikin hitaampi, sillä paiskin töitä ihan koko viikon iltaan asti. Sitten toivottavasti vähän vapaata väliin. Täytyyhän mun hei kaupoistakin käydä jossain välissä tsekkaamassa uutuuslakkoja!?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

i h a n a t ! miun on varmaan PAKKO kohta pistää tilaus konadeista menemään ja saada ainakin laatat missä on kirsikat ja rusetit ! hei mistä oot hommannu sen hellokittylaatan ? :)

Laura kirjoitti...

Kiitos :) Nää missä on kirsikka ja Hello Kitty, on jotain feikkejä ja tilattu semmosena kasana E-baystä :/ Mutta uskoisin, että jossain voi tilata niinkin, että pääsee ite valkkaan nää :)

Anonyymi kirjoitti...

joo ku mietinkii etten ainakaan sitä kittylaattaa mistään oikeasta laatasta löytäny :/ pitää siis sieltä katsella !

Laura kirjoitti...

Noi on yleensä sellasia paketteja, et ei ite valita vaan muutamalla eurolla saa just jonku 11 laattaa :P (eli ei muista häviä jos joka kuva ei miellytäkkään)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...