sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Ultimaattinen pinkki

Essenceputki jatkuu. Seuraava lakka on yksi suosikeistani kyllä. Siis ihan kaikista kynsilakoistani. Nimi on Ultimate Pink ja näytti pullossa lähinnä fuksialta, joten en aluksi noteerannut väriä mitenkään.
 Ainoa varsinainen pinkki, mitä minulla löytyy, taitaa olla shokkipinkki, johon verrattuna tämä on jo hieman fuksiaan tai purppuraan vivahtava.
Mm... täydellinen :)
Sitten laitoin ihan yksinkertaisesti Konadilla pintaan kuvioita. Pitkän yksinkertaisen lakkailun jälkeen, tänään illalla kun tulen maalaamasta, voisi tehdä jotain koristeellisempaa.
Heippadei ja koittakaa nauttia näistä virkistävän viileistäkin päivistä! :D

PS: laitoin kuvat tänne mediumina, largen sijaan, onko parempi? Kun mitä olen muiden koneilta postauksia katsellut niin kuvat ovat olleet todella isoja. Itselläni taas omalla näytöllä katsottuna larget ovat olleet enemmänkin medium. Niin ja näytöstä riippumatta, ainahan näitä kuvia saa klikattua isommiksi!
.

5 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Isompana kuvat ovat tarkempia, mutta kyllä näistäkin selvää saa! :) Minäki tahon tuollaisia lakkoja!!!

Laura kirjoitti...

Okei kun esim koulun näytöllä ne kuvat vei puoli ruutua :D

Anonyymi kirjoitti...

minusta tämä uus koko on mukavampi, tai minun pikkuläppärillä näyttää sopivemmilta :)

Laura kirjoitti...

Tässä tää mun ongelma vähän onkin :D näytöstä riippuen, kuva on liian iso tai pieni. Myöskin oli ongelmia tuon taustakuvani kanssa kun joillain näkyi, joillain ei ja jossain osittain :/
Ehkä tämä medium on kompromissikoko, koska kuvaa saa klikkaamalla suuremmaksi, mutta liian isoja kuvia on hankala joidenkin selata..

shiny kirjoitti...

aika shokkiväri toi pinkki!:) ...mitä mieltä oot tosta konadin päällyslakasta? tuleeko sullakin helposti kuplia siihen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...