lauantai 8. toukokuuta 2010

Oh no H&M!

Ostin eilen uuden kivanvärisen kynsilakan H&M:ltä. Minulla oli erittäin positiivinen kokemus saman sarjan aikaisemmalta lakalta, mutta tämä uusi.. jotenkin ihan erilainen. Toivon, että tämä olisi vain joku jännä maanantaikappale. Sivellin oli jotenkin todella tönkkö ja karvat kiinni toisissaan. Levittäminen oli todella hankalaa. Myöskin lakka oli sitkeää.
Nimeltään tämä on muuten "Blue My Mind".

Tukkani koki muuten aika muutoksen tässä parin päivän aikana. Aikaisemminhan minulla on ollut sellainen tummanruskea. Olen tosin kriiseillyt sen kanssa, että tahdon olla taas punapää. No nyt sitten vähän vaalentelin ja ostin oranssin värin. Kuvassa se näyttää vaan tosi tummalta.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko noi niitä uusia pyöristettyjä pulloja?

Laura kirjoitti...

Samanlainen tän kanssa: http://3.bp.blogspot.com/_I5zG0EQOTrk/S0JTYxUrulI/AAAAAAAAAyE/ZdfqjXKvE2c/s1600-h/latte.jpg
toi kuitenkin oli ihan täydellistä.
Ymmärrän tietty et eri värit on erilaatusia ja toi saatto olla huono kappale/erä :)

Sonne kirjoitti...

Joskus Radolassa selitin omia huonoja kokemuksiani H&M:n lakasta All Eyes On Me (tjsp) joka on samanlaisessa pullossa oleva tosi pinkki väri. Eli luulen, että jotkut H&M-lakkojen sävyt vaan ovat huonoja. :I

Serafia kirjoitti...

Olen vaan kahta hennesin lakkaa kokeillut ja ne oli just tuollaisia. Aina välillä kuulee niiden olevan hyviä, ja tekee mieli kokeilla, että olikohan ne vain yksittäisiä huonoja lakkoja, mutta en ole vielä kolmatta ostanut.

Kivat hiukset! Hyvä väri.

Laura kirjoitti...

Selkeästikkin sama ongelma teillä, jos kerran tajusitte tuosta mun kummallisesta selityksestä. :D Hassua tosiaan sillä saman sarjan "Latte 2 Go" ja sitten sellanen pyöreä pastellipurkki olivat ihan erilaisia?! Pitäiskös tästä eteenpäin vaan satsata ja "repsahdella" vaan goshin lakkoihin ;)

Panda kirjoitti...

Ihana porkkanatukka <3! Sopii sinulle tosi hyvin :).

Laura kirjoitti...

Kiitoksia :D Kivakun luotin liikaa värjäystaitoihin ja takaraivoon jäi sitten värinpoistovaiheessa kamala tumma läntti. *doh* Olkoot sielä seuraavat pari kk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...