keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Arki smokey eye

Monesti tulee tehtyä harmahtavia ja liiloja sumusilmiä. Kuitenkin perinteinen, "raaka" musta on mielestäni itselläni se kaunein, ja myöskin kaikkein helpoin tehdä.
Tämän tekoon menee ehkä viisi minuuttia, eikä tarvitse kun yhden mustam ja yhden vaalean luomivärin. Tosin helposti siihen saa terää harmaalla ja muillakin sävyillä.
Kuvat viimeviikolta, ja mulla muuten on ostettuna nyt blondi väri juurikasvua varten, ja se suihkulakki että saan hennattua :D Kyse on vaan omasta laiskuudesta, koska en tosiaan tiedä mitään inhottavaa kun kauttaaltaan oman juurikasvun blondaus.

Lupaan myöskin, että seuraava postaus koskee kynsiä. Oikeasti! Mulla on tullut nyt liian monta, aika mielenkiinnotonta meikkipostausta. Opettelin tänään myöskin muokkaamaan videoita, ja latasin ohjelman joka mahdollistaa kameran oman, toimimattoman tiedostomuodon muokkaamisen (miks enää ei oo vaan sitä ixusta). Että.. vuorossa vois olla myös seuraavaksi kynsivideoita! *jeee*

10 kommenttia:

Mmeri. kirjoitti...

Oi:) Rakastan smokey eye lookkia just tollasena mustana tai harmaana:) Tai sitte ruskeena::D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Mmeri: joo, ruskeanakin se on tosi ihana! Saa nopeesti arkena näyttävää jälkeä

pupupupu kirjoitti...

Upea, niin hieno! Musta on mulle taas se kaikkista vaikein... Eikä sun meikkipostaukset ole yhtään tylsiä, vaan päinvastoin tosi kiinnostavia! Niitä siis jatkossa myös, please!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos pupupupu (hah, tästä nikistä tulee mieleen se ihana kiinteistömaailman pupumainos).
Musta on helppo mulle kun aina ylihäivytän kaikki värit, niin yksvärisenä on helppo saada tollanen meikki, ja mustaa lisätä aina tyveen :D

Kyllä meikkikuvia on tulossa aina jatkossakin, mutta nyt niitä on tullut aika paljon, blogin teemaan nähden ^___^

Anonyymi kirjoitti...

Nätti meikki! Ja sulla on kyllä mielettömän kauniit kasvot! Sopis kyllä paljon paremmin tummanruskeet hiukset, kuin noi (anteeks nyt, mut kamalat) oranssit..

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos anonyymi :P Tummanruskea taitaakin olla se omin tukanväri, joka on ollu mulla eniten.. nyt on ollu sitten pakko ollu kokeilla muutakin, mutta kyllä mä ruskeessa oon varmaan takas vuoden sisään.. oranssi on ihana, mutta vaikea huollettava :)

vierailija kirjoitti...

Mieluummin meikkejä kuin kynsiä! :)

Harmittelen vähän, ettei minulle sovi smokey eye. Olen jotenkin niin kalpea ja pehmeäpiirteinen, että näytän siinä vain typerältä.

pupupupu kirjoitti...

Kiitos paljon vastauksesta! Itsekin olen melko tehokas häivyttelijä, joten tuo on hyvä vinkki, että sitten vain lisää mustaa ripsirajaan.

Ja kivaa jos meikkejä tulee jatkossakin, sillä mua ne kiinnostavat melkein enemmän kuin kynnet.

Kiitos kivasta ja antoisasta blogista :)

Anonyymi kirjoitti...

Kynsivideo(t) kuulostaa hyvältä :) Ainakin mä haluaisin niitä nähdä, joten kannatan ideaa!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Vierailija: vaarmaan niitä on molempia tulossa aikalailla :P
Jotenkin mä luulen että jonkinmoinen, asteinen, tai värinen sopii kaikille.. Siis smokey eye :D vaikka pahahan sitä on sanoa näkemättä. Kannattaa kuitenkin kokeilla vaikka hempeämmillä väreillä.
Itellä kans talvisin ainakin tosi kalpea naama, ja ympäri vuoden kunnon pullaposket ja pallonaana :D

Pupupupu: Joo, ite siis kun saan häivytettyä pienen määrän, lisään lopuks aplikaattorilla ripsien tyveen vain vähän ja vähän suttaan sen kiinni muuhun väriin.. ja kiva jos oli apua, ja voishan sitä vaikka tutonkin tehdä! Vaikka muille..

Kiitos ja kiva että tykkäät :)

MQ: joo, varmaan aluks tulee yksinkertasempia, mutta koitan päättää miten saan ne videot kuvattua, eli ostanko telineen, rakennanko ite jonkun systeemin.. kun sen on oltava oikeassa kulmassa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...